Puan vermedi·376 syf.····Okunma: 29 Temmuz 2025 14:42 Arden ~ Işıl Işık
Aksiyon dolu sahnelerle süslü bir kitap arıyorsanız tam yerindesiniz!
Yazardan okuduğum ikinci kitap ve ters köşeler konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyerek başlayabilirim sanırım.
Romanya’da bir kilisede çok sayıda ceset bulunmuştu. Tam yirmi iki ceset. Romanya’nın en ünlü mafyaları ve aileleriydi. Sonrasında biraz geriye gidiyoruz ve Romanya’nın en güçlü iki ailesiyle tanışıyoruz. Karnovic ve Valestri aileleri, onların düşmanlıkları ve savaşları. Tüm bunların arasına bir de Edna gizemli bir giriş yapıyor hikayemize. Bir sergi açmak için ülkesinden ayrılan genç bir kadın rolündeki Edna, bir davette suikast girişiminden bir adamı kurtaran hamleyi yaparak sızıyor hayatlarına. O adam kim mi? Karnovic ailesinin genç lideri Drogo. Drogo ile o akşam tanışması, büyük bir mafya ailesinin arasına sızması ve bir takım gizemli sahnelere konuk oluyoruz. Aradığı belgeler ve o belgeleri götürmesi gereken insanlarla Edna ve ajanlık yetenekleri beni inanılmaz heyecanlandırdı.
Düşman iki ailenin savaşında Edna’nın konumu ve sakladıklarının merakıyla çevirdim sayfaları. ‘The Plaza’ kısmı inanılmazdı. Kitapta da böyle bir bölümle bize sunulmasına bayıldım. Gizem ve gerilimle dolu sayfalar, Drogo ve Edna arasında olanlar ve Edna’nın içinde bulunduğu örgüt çok heyecanlıydı.
Sonlara doğru bir sahnede o kadar üzüldüm ki Edna’nın tabloları, gizemi ve zekasıyla inanılmaz hoşuma gitti. Tabii kitap bir de öyle bir yerde bitiyor ki devamı için kafamda tonlarca soru işareti oluştu. Heyecanla devamını bekliyorum.
Sevdiğiniz birini kaybettiğinizde üç aşamalı bir sürece girersiniz.
İlk aşama inkâr.
İkinci aşama öfke.
Üçüncü aşama kabullenme.
Ama benim için bir aşama daha vardı! İntikam...