Kazazede III ~ Şevval Demirdöğer
Bu seriyi ve timin her bir üyesini aşırı seviyorum
İkinci kitabın ardından bir sürü soru işareti ve bolca yaşanacak olay vardı. Turan ve Sezin ayrı timin diğer üyeleri ve mevcut çiftlere eklenen yeni ilişkiler ayrı heyecan doluydu. Tahrir ve karışık bir ip yumağına dönen dosyada Deli Komutan ve Dhib yine sahnede!
Sezin ve Alp ilişkisiyle başlarsak onlar mükemmeldi. Öyle bir uyum ve ahenkleri var ki ikisinin hassas noktası birbirleriydi. Sezin’in iç sesi de yine bildiğiniz gibi Okumaktan en keyif aldığım iç ses olabilir. Ama Sezin’in bu güçlü ve eğlenceli yanının ötesinde bir yarası vardı ki ilk defa bu kadar açık bir şekilde yüzleştik. Sezin’in aile yarasının derinliğini keşfetmek beni çok üzdü. Okuduğum her sahnede hem birilerine saydırdım hem de gözlerim doldu.
Ama aile sadece kan bağı değil gönül başıdır tezini kanıtlayan Keleş timi
sadece bir çifte değil hepsine kalbimi bıraktım. Ziyafet, Kubat ve laleler beni fena halde etkiledi mesela. Fırat’ın tabusu olan çocuk konusundaki fikri ve karısıyla sınanmaları, Aslı ve Nizam ikilisi, Göktuğ ve Melike ayy hepsine bayıldım.
Travmalarla yüzleştiğimiz, diğer yanda da hem geçmiş hem de Tahrir ile sınandığımız kocaman bir maceradaydık. Sezin için yeni bir hayatın başlangıcı olan yüzleşme çok kalp kırıcıydı. Söylemek istediğim çok şey var ama bazı karakterler bunu hak etmiyor…
Amaa her yerde her zaman Turan Alp Akkurt karizması arkadaşlar Adamın duruşu yeter. Bir de geçmişten hortlayıp gelen karakterlere yaptıkları Saygı duyduk efendim! Alp böyleyken Sezin de asla durmuyor tabii. Akkurt ailesine dahil olmaya adım atılırken bile önemsediği en önemli Akkurt için yapamayacağı şey yok!
Tüm bunlar olurken arka planda dönen olaylar, köstebek ve son sahneyle kalbim fena halde kırıldı. Üst üste çok fazla şey yaşandı ve devamında nasıl toparlayacağız bilmiyorum. Gözlerim yollarda dördüncü kitabı bekliyorum!
Yakın zamanda bir kırmızı çizgim oluştu ki hepsinin önüne geçti. Sen, Kaza. Seni aşan, beni de aşar. Senin hevesini, mutluluğunu kıranın varlığı kırılır. Seni rahatsız eden, beni de rahatsız eder.