Fav Books
🖤 SerenadSerenad yakın zamanda reread yapacağım 🖤 Ölü Ozanlar DerneğiÖlü Ozanlar Derneği 🖤 Arthur Conan DoyleArthur Conan Doyle tüm kitapları 🖤 Kızıl VebaKızıl Veba + MecburiyetMecburiyet + İvan İlyiç'in Ölümüİvan İlyiç'in Ölümü + CarmillaCarmilla Liste şaşırtıcı, asıl liste aşağıda Okursam favorilerime gireceğinden emin olduklarım; 🖤 DraculaDracula 🖤 Dorian Gray'in PortresiDorian Gray'in Portresi 🖤 Uğultulu TepelerUğultulu Tepeler 🖤 Jane EyreJane Eyre 🖤 Frankenstein ya da Modern PrometheusFrankenstein ya da Modern Prometheus 🖤 Küçük KadınlarKüçük Kadınlar

Eylül❀

@E_Eyl
My favorite books
Neden böyle bir ileti yaptığımı bilmiyorum. Sadece sıkıldım ve zamanım var. 📖 Açlık OyunlarıAçlık Oyunları (aşığım) seri 📖 CinderCinder seri 📖 Unutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş ÖykülerUnutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş Öyküler 📖 Gümüş Yürek 1Gümüş Yürek 1 seri 📖 Hainin MührüHainin Mührü 📖 Ebedî RekabetEbedî Rekabet Küçük KadınlarKüçük Kadınlar 📖 Percy Jackson and the Lightning ThiefPercy Jackson and the Lightning Thief Addie Larue’nün Görünmez HayatıAddie Larue’nün Görünmez Hayatı GallantGallant Akhilleus’un ŞarkısıAkhilleus’un Şarkısı Bir Kimya MeselesiBir Kimya Meselesi İyi Bir Kızın Cinayet Rehberiİyi Bir Kızın Cinayet Rehberi Dorian Gray'in PortresiDorian Gray'in Portresi Yüzüklerin Efendisi - Yüzük KardeşliğiYüzüklerin Efendisi - Yüzük Kardeşliği BabilBabil Bir de daha okumadığım ama favorilerime gireceğini düşündüklerim var Prenses GelinPrenses Gelin İfritİfrit FrankesteinFrankestein Okudukça güncellerim
·1 alıntı·
1.202 Gösterim
Dracula, Ölü Ozanlar Derneği ve Küçük Kadınlar favorim ♥️ Carmilla'yı senden görmüştüm okuma listeme de ekledim hatta, Uğultulu Tepeler'i tanıdığım herkes çok beğenmiş ona da bir şans vericem
Önceki 2 yanıtı göster
lizzielizzie AAA okuyunca inceleme yazacağım daha neler var neler
dorian grayin portresi baya güzel bir kitap, en sevdiğim klasikler arasında😭🫶🏻
Önceki 2 yanıtı göster
Haşhaş Savaşı’nı çok seviyorumHaşhaş Savaşı’nı çok seviyorum çok mantıklı?? oha çok teşekkür ediyorum💋🖤
1 yanıtı göster
Dracula ve Jane Eyre'i henüz okumadım ama diğerlerinin favorilerine gireceğine eminim 🥹🤍
Yaa Küçük Kadınlar beni geriyor ama nedendir bilmem eşim hiç gitmiyor hani üstünde beni okuma yazıyor gibi 😭
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor