2025 65. kitabı
Okunma: 12 Ağustos 2025 23:34
#okudumbitti YAZAR: CİHAD KÖK YAYIN: ARUNAS YAYINLARI Herkese merhabalar bugün sizlere Cihad Kök'ün kaleminden çıkan uyuyunca geçmeyen şeyler var kitabıyla geldim. Konu bakımından çok güzel bir kitaptı diyebilirim. Ve çok uzatmadan kitabın konusuna gelecek olursak. Bazı şeyler gerçekten uyuyunca geçmiyor. Cihad Kök, insanın kendi yalnızlığına tuttuğu aynayı biraz mizahla, biraz kırgınlıkla, ama en çok da cesur bir iç hesaplaşmayla önümüze koyuyor. Kimi sabahlar kendimize “Günaydın” diyemeyecek kadar yorgunuz, kimi günler “Boş ver” demek istiyorlar ama biz biliyoruz ki bazı şeyler öyle kolay kolay boş verilmiyor. Çünkü bu kitapta da dediği gibi: “Her şeyi boş verip hiçbir şeyi önemsemeyerek pembe bir dünya çizip gerçeği görmezden gelerek hiçbir sorun çözülmez.” Kendi yalnızlığımıza, alışkanlıklarımıza, kırgınlıklarımıza küçük selamlar çakan bu kitap; bir yandan gülümsetiyor, bir yandan kalbimizi sıkıştırıyor. Hepimizin içinde yaşayan o çilli çocuğa sarılmak, bazen kaybederek bile onurla savaşmak ve belki de sadece kendimiz için bir kahve koymak… İşte Uyuyunca Geçmeyen Şeyler Var tam da bunun hikâyesi. @mervenin.kitapligi Cihad KÖK @arunasyayinlari
Uyuyunca Geçmeyen Şeyler VarCihad Kök · Arunas Yayıncılık · 202582 okunma