Şu hayatta görebileceğiniz en korkunç yazar ve kitabı
Puan vermedi
Kitap gerçekten aşırı berbat. Hemcinsinin tecavüzünden bahsediyor, zorla çocuk yaptırıyor ve olumsuz yorumları kaldıramayıp kanalında hedef gösteriyor. Bu kitap şikayet edilmeli, gerekli makamlara suç duyurusunda bulunmalıdır. Tecavüz, şiddet ve dahası normal görülecek, rahatça ve gururla yazılıp sunulabilecek şeyler değildir. Özellikle de bir kadının bu tarz bir kurguyu midesi bulanmadan yazabilmesi ve sonra okuyucularını salıp güzel yorum yapın demesi daha da iğrenç
Bana Sevmeyi AnlatMüjde Aklanoğlu · Sokak Kitapları Yayınları · 2013520 okunma
Sadece şunu soruyorum, okudun mu? Yorum yaparken vicdanın rahat mı? Okumadığı kitabı yargılayan ve yaftalayan birine konuşmak, duvara kendini anlatmak gibidir. Psikoloji söyle der: Gelecekte yaşadığın sorunlar, geçmişte bıraktığın küçük hataların ayağına takılmasıdır, yani karma... Allah şöyle der: yaşattığınızı yaşamadan ölmeyeceksin. Sana geleceğinden başarılar.
Ben yarısında bıraktım. Yorum yaparken vicdanım öyle rahat ki. Psikoloji ile vs kendinizi haklı çıkartmayın. Yok şöyle yok böyle. Siz tecavüzü normalce anlatabilip, sonra gerçek hayat hikayesi diye arkasına sığınabiliyorsunuz. İnsanları hedef gösteriyorsunuz. Şimdi hesap soramazsınız. Din veya psikoloji kullanarak kimseyi manipüle edemezsiniz ki psikoloji de buna manipüle etmek denir. Yazarsanız eleştiriye açık olun. Hâlâ diyorum bu kitabı şiddetle önermiyorum. Almasınlar, aldırmasınlar