2025 9. kitabı
Herkese merhaba! Sonunda çok merak ettiğim bu seriyi bitirdim 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Noah, annesinin evlenmesiyle Los Angeles’taki lüks bir malikaneye taşınmak zorunda kalır. Eski hayatını geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken, üvey kardeşi Nicholas’la tanışır. İlk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmazlar ama sonra birbirlerine aşık olurlar. Bu gönderide özellikle son kitaba değinmek istiyorum çünkü diğerlerini daha önce yorumlamıştım. Culpa Nuestra filminin çıkmasını beklerken kitabını da okumak istedim. Bu kitapta bence Noah da Nick de fazlasıyla toksikleşmişti. Başlarda Nick çok sinirimi bozdu, Noah’a davranışlarında haklıydı tabii ki ama buna biraz da kendi sebep olmuştu. Noah’ı asla savunmuyorum tabii ki… Ne seninle ne sensiz durumu tam da bu ikiliye söylenebilecek bir söz. Bana kalırsa ilişkileri oldukça yıprandığı için ikisinin de birbirlerinden uzak durmaları en iyisiydi ancak vazgeçemediler. Kitabın belli bir noktasından sonra bu sefer Nick’e tekrar ısınıp, Noah’a sinir olmaya başladım. Briar ve Michael’ın yaptığı şeye şok oldum ve okurken o kadar delirdim ki… Başlarına bela olacaklarını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Neyse ki serinin sonu güzel ve istediğim gibi bitti. Umarım filmi de bir an önce gelir!
Bizim HatamızMercedes Ron · Apsilon Yayınevi · 202557 okunma