2025 102. kitabı
Okunma: 14 Ağustos 2025 13:41
HASTANIN SIRRI ~ LORETH ANNE WHITE İçerik; Polisiye & Psikolojik Gerilim Terapist bir kadın Profesör bir eş Öldürülen bir kadın Sapık takipçi Başarılı bir dedektif Meraklı ve şüpheli komşular Saklanan sırlar, geçmişin gölgesi Ters köşeler 429 sayfa Selam… Size son zamanlarda okuduğum en iyi psikolojik gerilim türünde kitapla geldim.İçerisinde polisiye & gizem detaylarıda oldukça baskın.Çünkü sonuna kadar o gizemin etrafında dönüp duruyorsunuz ve yazar sonunda sizi şaşkına uğratıyor.Tüyler ürperten gerçeklerin yanında şaşırtıcı bir sonYazar çok iyi yazmış,net! Başarılı bir terapist olan Lily,bir hastasıyla seanstayken aklı bir önceki gece kavga ettiği ve sabah erkenden yürüyüşe giden kocasında kalmıştır.Evine bitişik muayenehanesinden kocasının telaşla eve dönüşünü gören Lily şaşırır ama hastasına durumu belli etmez.Dakikalar sonra kapıya gelem polislerle neye uğradığı şaşırır.Kocası yürüyüşteyken uçurumdan düşen bir kadının cesedini bulup eve gelince polisi aramıştır.Son yıllarda yürüyüş yapan kadınlara tecavuz edip öldüren sapık takipçinin işi olduğunu düşünen ve onu bulmaya kararlı olan Dedektif Rue Profesör Tom’un ifadesindeki tutarsızlıkları farkeder.Öldürülen kadının kimliği ortaya çıkınca da çember iyice daralır.Kocası göz altına alınan Lily,öldürülen kadın için önceki gece Tom’la kavga etmişlerdir.Fakat en çok korktuğu kendi geçmişindeki sırların ortaya çıkmasıdır.Bu sır tüm aile hayatını,iki çocuğunu ve geleceğini mahvedecek kadar tehlikedir.Lily hemen olayın kendisine dokunmasına engellemelidir... Daha ilk satırdan yazar beni büyüledi.Okudukça öğrendiğim gerçeklerle ibre sürekli değişti.Bir önceki masum kişi ilerleyen sayfalarda şüpheli; sonrasında şüphelendiğim kişi dünyanın en masumu olduBu kitaplar anladığım bir şey var; yazar bu işi çok iyi yapıyor.Anlatıma,kurguya,alt mesajlara bayıldım.Lily’nin geçmişi beni dehşete düşürdü.Toplumsal bir meselenin kurguya entegresi çok iyiydi.Heyecanla ve merakla okudum.Mutlaka okuyun,bayılacaksınız Okuma listemin 1585.kitabı… #aydabirpolisiye @juno_kitap @lorethannewhite #hastanınsırrı #thepatientssecret #junokitap #lorethannewhite #reklamyok #nihllckkitap
Hastanın SırrıLoreth Anne White · Juno Kitap · 2025171 okunma