Puan vermedi·360 syf.····Okunma: 15 Ağustos 2025 21:22 Marie Lu; bir zamanlar en sevdiğim kitapları yazmış olan bir yazar. Bu sebeple bu kitabını diğerleri kadar sevmediğimi belirtmek isterim fakat bunun en büyük sebebinin yazardan beklentimin yüksek olması.
Kendisi farklı bir tür denemiş görece başarılı da olmuş ama biz inanılmaz kitaplar yazdığına şahit olduğumuz için bu kitap bana "çokça maddi kaygılı" geldi.
Kısaca konudan bahsedeyim; dünyaca ünlü popstarımız Winter ile bir casus olan Sydney'in yolları gizli bir görevde kesişiyor. İkilinin başına gelmeyen kalmıyor ve bu operasyon tahmin edeceğiniz üzere onları yakınlaştırıyor.
Olaylar çok tahmin edilebilir olsa da oldukça heyecanlı ilerledi. Benim beklentimin altında kalan kısım ikili arasındaki duyguların temelsizliğiydi. "Yani bu kadar ne yaşadınınız ki??" diye sorguladım.
En çok beğendiğim kısım ise Lu'nun karakter yaratma becerisi.
Psikolojik sorunlarıyla, hasarlarıyla, aksak ve güçlü yönleriyle çok özgün ve akılda kalıcı karakterler yaratıyor.
Kitabın devamı da gelecekmiş. Neler olacağını merak ediyorum ve muhtemelen okurum. Ama ne olur devamı gelsin kıvamında da değilim açıkçası.