Güzeldi ama sadece güzeldi bu kitapa büyük ihtimal 6 ile 8 arası bir puan verceğim.
Her zamanki gibi çok bilinen bir trop arkadaşlıktan aşka. Eskiden bu trop benim hoşuma giderdi nedeni bilinmez ama artık gerçekten hoşuma gitmemeye başladı. Hayır bu karakterlerin arkadaşlığının asa dönüşmesi 8 yıldan az sürse neyse diyeceğim neyse. Yazarlar bu zaman aşımları hiç tuturamıyorlar. Ben bir ara 8 yıldan fazla arkadaş olupda birbirine aşık olan karakterlerde okudum zamanında. Ama bir zaman sonra duygular değilde mantık devreye giriyor yani. Yanılıyor muyum sizce?
Onun dışında güzeldi işte. Okuduk bitirdik bu kitabı da. Ve ayriyetten -tam şuan hatırlamıyorum- kitabın son 10 15 sayfalarında yani kitap bitmeye yakın yaşanan o gerilim bir takım olay çok boştu. Ondan önceki bölümde o olay yaşanmadan da bitirebilirdi yazar. Boşuna sayfa israfı olmuş hdbshsh
Şunuda söylemeden geçemeyeceğim kitabın bölümleri neden bu kadar çok. Gözüme çok battı okurken hani siz hiç 400 sayfalık bir kitapta 80 bolum gördünüz mü? Ben şahsen ilk defa gördüm.
Bunu eleştirmek için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın (kitapı tamamen gömmedim) sadece merakımdan.
Serinin bir sonraki kitapı galiba alexis (böyle yazılıyordur umarım) ve georgia ile devam edicek. Çok merak ediyorum o kitapı hem kendilerini biraz bu kitapta gördüğümüzden hem de bana sanki onların aşkı nefrette aşka olacakmış gibi geldiğinden (severiz)
Bu kitabın incelemeside böyleydi
Tavsiye eder miyim?
Ederim ama +18. Konusu hokey olan kitapları seviyorsanız bu kitapa bayılırsınız ve serinin devamı geldiğinde muhtemelen onları da beğenirsiniz. Takipte kalın yani
Başka bir kitap incelemesinde görüşme üzere hoşça kalın
Flört KoçuStephanie Archer