Kültür Ebesi Youtube Kanalı
Efenim ilk adımı attım sonunda 🙌🏻 Bekle bekle nereye kadar, her şeyi öğrendikten sonra ilk videomu çeker atarım diyordum ama bir yerden başlamak ve ilerlerken öğrenmek diye de bir şey var 💃🏻💃🏻 Kültür Ebesi Youtube kanalımda Ben bir mimar olarak sadece yapıları değil, kitapları, kültürü ve çevremizi algılama biçimimizi de mercek altına alıyorum. Bu kanalda; kitap yorumları, kültürel çözümlemeler ve farklı disiplinler arasındaki ilişkileri keşfedeceğiz. ✨ İlk videomda bana hediye edilen 5 kitabı tanıtıyor, yıl boyunca nasıl bir okuma planı yaptığımı ve okuma sürecinde neleri göz önünde bulundurduğumu paylaşıyorum. Eğer siz de kitaplarla yolculuğunuzu zenginleştirmek, kültüre farklı açılardan bakmak ve disiplinler arası çıkarımlarla ufkunuzu genişletmek isterseniz, doğru yerdesiniz. 👀 Videoyu izlemeyi, kanalıma abone olmayı ve yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın. Birlikte kültürü yeniden keşfedelim! 📌Başlangıç videoları bu şekilde alışma sürecime destek verecek konular olabilir🤗 youtu.be/PHkquNrvhQM?si=...
YouTube
··1 alıntı·
1 +1'leme
8,7bin Gösterim
Hayırlı olsun
teşekkürler efenim 🙌🏻🙌🏻
Üye oldum, beğendim, yorum yaptım.😸 Hayırlı olsun. İsterse aynı kitaptan elimde 1000 tane olsun aynısı hediye gelse yine seviniyorum.😸 öyle bir kitap aşkı bizimki.😻😻♥️🙂‍↔️🙂‍↔️
Teşekkür ederimm😍😍 hediyelere hakkını verenlerde bugün
Bertha Mason
Bertha Mason
❤️❤️
Oo gerçeğe dönüşen hayallere bayılıyoruz 😘
Ben kendime inanmıyormuşum 🫣 inananlar ve destekleyenler sayesinde 😍🤗🙌🏻
hayırlı olsun yakın en kısa zamanda izleyeceğim :d
kovulan adam
kovulan adam
teşekkürler efenim 🙌🏻🙌🏻
1 yanıtı göster
Yaaa 🫠🫠 Öncelikle hayırlı olsun yavrum ayrıca hediyelerimi ekranda görünce çok mutlu oldum ☺️ bana hediyenden de ben bahsedeyim :)
Cahil Hoca
Cahil Hoca
yakın zamanda okuma listemde olan bir kitaptı ve çok sevindim, çok teşekkür ederim. Dediğin gibi ‘Bu ince ruhlu insanlar hiç bitmesin ve benim arkadaşım olarak kalsın lütfen’ 😂
Bahar
Bahar
Süphaneke dinimiz amin😍😍
Hayırlı olsun, tebrik ediyorum, güzel bir video olmuş. Hediye kitapların yeri her zaman ayrı, ve çok güzel. Başlangıç için çok iyi bir konu olmuş.Hüseyin Rahmi etkinliğinden de bahsediyorsunuz duydum 🥰😌😌 Videoların devamını dilerim, hevesiniz hiç bitmesin..🙏🏼🍀📚
Teşekkür ederim😍😍Hüseyin Rahmi için ayrı bir içerik planım da var 🙌🏻🙌🏻 güzel dileklerin çok mutlu oldum 🤗
1 yanıtı göster