SEVDİĞİM VE SEVMEDİĞİM TÜRLER
En sevdiklerim 🗡️fantastik Gerçek dünyadan sıkıldığımda yeni evrenler keşfetmek hoşuma gidiyor ve ilham veriyor 🌺distopya-bilimkurgu Gelecekte değişmiş bir dünya ve farklı teknolojiler görmek, olayların nasıl iyi tarafa yöneleceğini okumak güzel. ✨dram Karakterlerle empati kurabilmek, onlarla bağ kurmamı ve kitabı daha çok sevmemi sağlıyor En sevmediklerim 🌷Korku Gece rahat uyumak için tercihim değil.🐰 🍀Gerilim Zaten gerçek hayattaki gerginliğimi atmak için kitap okuyorken bir de kitapta neden geriliyorum. (Ana teması sadece gerilim olan kitaplardan bahsediyorum) 💌Sadece romantik Sevdiğim türlerin yanında çok seviyorum ama bir kitabı sadece romantik olarak okumak yavan kalıyor. Bir süre sonra bütün romantik kitaplar aynı oluyor. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.💗
·1 alıntı·
Korku filmi izleyip, korku kitabı okuyup, korkunç hayatı yaşamak benim yaşam felsefem diyebilirim (birazcıkta korksam çok güzel olur ama daha çok komik geliyorlar)
zehra
Zevk meselesi tabii ki. Hiç okumadım ama korku kitaplarının korkunç olmadığından hep bahsedilir zaten.💫