Beyhan Budak'ı sosyal medyadan ya da yayınladığı videolarından biliyorum daha önce " Kendine İyi Davran Güzel İnsan" adlı kitabını da okumuştum. Bu kitaptan yola çıkarak hocamızın üslubunu çok beğendiğimi diğer kişisel gelişim kitaplarına benzemediği için ayrıca sevdiğimi belirtmek istiyorum. Bazen bazı kişisel gelişim kitapları sadece olumlamaya yönelik fikirleri sunuyor sanki iyi düşününce her şey iyi olacakmış gibi bu kitapta buna rastlamadım. Kitapta klasik diyebileceğimiz nasihatler yok sanki Beyhan Hoca ile kahve eşliğinde sohbet ediyormuşsunuz gibi kendi hayatından örnekler vererek aslında onların da bazen kendi söküğünü tamir edemediklerini samimi bir dille anlatıyor. Özellikle her bölümün sonunda "Kendime Not" kısımlarını çok beğendim ayrıca günlük hayatımızda yaşadığımız ancak farkında olmadığımız bir çok sendrom ve yöntemden de bahsetmektedir bunu yaparken anlaşır bir dil ve örnekler kullanmayı da ihmal etmemiş. Sanırım kitapta beni en çok etkileyen yer depremde ailesini kaybeden Ömer'in hikâyesiydi. Okumak isteyenlere önerilir:)