2025 34. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2025 13:35
Bu yıl bolca gizem gerilim okumaya devam ediyorum, en son okuduğum kitap ise Local Woman Missing. Kitabımız ortadan bir anda kaybolan Shelby Tebow ile başlıyor daha ona ne olduğunu anlayamadan Meredith Dickey ve altı yaşındaki küçük kızı Delilah da kayboluyor. Bu olaylar üzerinden koskoca 11 yıl geçiyor ve Delilah bir anda ortaya çıkıyor. Delilah'ın babası ve erkek kardeşi Leo onun bu geri dönüşünden oldukça etkileniyorlar. Kitap Meredith'in ağzından 11 yıl öncesini okuyoruz, onun işine verdiği özeni, ailesiyle arasındaki iletişimi ve bağı okuyoruz. Diğer yandan komşuları Kate'in ağzından, Meredith ve kızının ortadan kayboluş zaman aralığını okuyoruz. Şimdiki zamanda ise Leo bize, Delilah'ın geri dönüşünü anlatıyor. Kitapla ilgili daha fazla anlatırsam spoiler olcağını düşünüyorum bu nedenle konu hakkında bu kadar konuşmak yeterli. Kitap güzeldi, ingilizce olarak okudum ve aynı zamanda dinledim, dili kolaydı rahatlıkla okudum. Shelby'e neler oldu, Meredith neler yaşadı ve tüm bunlardan kim sorumlu kitabın sonuna kadar bulamadım açıkçası. Bu nedenle kitap beni mutlu etti, bu tarz kitaplarda olaylara sebep olan kişileri önceden bulunca tüm keyfi kaçıyor. Kitabın sonunda böyle, yok artık nasıl olur demiyorsunuz ama yine de sizi şaşırtmayı başarıyor. Tavsiye ederim, keyifli, ağır bir gerilim okumak istemiyorsanız şans verebilirsiniz. :)
Local Woman MissingMary Kubica · Harlequin · 202111 okunma