Kitap çokgüseeeelll (spoiler var)
Saplantı Yazar - Harleigh beck Yayınevi - Prime Kitap Darkroman-Gizem-Gerilim Yaş Farkı 500 Sayfa Puanım 10 Mutlu S. Savannah alıntı: "Bu, kötü bir fikirdi ama ben zaten kötü fikirlerin yabancısı değildim." Savannah Campbell gazete de köşe yazarıdır. 16 yılını hapiste geçirmiş i*dam mahkumu seri k*til Robbie Hammond gazeteye hayatını anlatmaya ikna olmuştur, fakat tek şartı bu röportajları yalnız Savannah'a anlatmaktır. Herkes gibi Savannah'da neden yıllardır sessiz kalan mahkumun kendisi ile konuşmaya ikna olduğuna anlam veremez fakat menfaatleri olduğu için diğerleri gibi o da sorgulamaz. Savannah için bu röportaj gazetedeki itibarı bakımından önemlidir fakat bir yandan da 14 kadını acımasızca k*tleden bir adam ile aynı odada bulunmaktan tedirgin olur. Haftada bir gün sadece bir saatliğine Robbie Hammond ile görüşerek hayat hikayesini yavaş yavaş öğrenmeye başlayan Savannah bir yandan da kendi hayatını sorgulamaya başlamıştır. *Hikaye asla başladığı tempoda ilerlemiyor. Karanlık ve dramatik yanı olmasının yanında hikayenin ters köşeleri kesinlikle çok iyiydi. Açıkçası kitabın bu kadar iyi olabileceğini düşünmemiştim. Gizem, gerilim, vah7şet, trajik geçmişe sahip ana karakterler, seri k*tiller, çözülemeyen c*nayetler, takıntılı erkek karakter(ler), güçlü ve zeki kadın karakter... Kitabı, konuyu, karakterleri ve yayınevinin kitaba gösterdiği özeni(sayfa kalitesi ve puntoların büyüklüğü çok iyi) çok sevdim. Hakikaten darkroom seviyorsanız kitabı almanız gereken konular var bu arada yetişkin kurgu, bunu bilerek başlayın. Saplantı Harleigh Beck
1 +1'leme