·560 syf.····Okunma: 19 Ağustos 2025 11:39 Ağağağağ Allah cezanı vermesin zalim bir yazar okudum şuan elim ayağım titriyor kitabın sonundan sonra. Ulan tam mutlu olduk dedim niye kitabın sonunda ben kahroldum.( Ay ağlayacağım psikolojim bozuluyor Bakın size bu seri ile ilgili tek bir şey söylemek istiyorum. İkinci kitabın yanında ilk kitap hiçbir şeymiş arkadaşlar. Bakın bayıla bayıla okudum. Harbiden ilk kitap tam bir evreni tanıma ve giriş kitabıymış. Nasıl ki karakterlerimiz ilk kitapta binde bir yan yana geliyorsa bu kitapta da ayrı kaldıkları an sayısı çok az. O yüzden üçüncü kitap çıkana kadar favorim sensin bebek. Şimdi ilk kitabın sonunda Gün Aksa kaçırılıyordu ve kaçıran kişi ise Boris Vedran Karalav' dan başkası değildi. Tabi Aksa ona güvendiği için büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. (Okuyucu olarak bizde ama asla ihanet edeceğini düşünmedim Boris' in ana karaktersin sen kendine gel hain olamazsın dedim ) İşte tam bu kaçırma noktasından sonra işler bir anda çekişmeli, huysuz ama en tatlısından bir ilişkiye dönüşüyor diyebiliriz. Bunlar her dakika dipdibe ama ben nasıl keyif alıyorum okurken o çekişmelere nasıl yükseliyorum bir görün Şimdi bu kitapta özellikle dikkatimi çeken detaylar oldu bunlardan ilki örgütün içine ve kollarına daha derin bir iniş yaptık. Her bir kolunu, alt tabakasını, görevlerini öğrenmeye başladık. İkinci olarak Boris, o kadar güvene rağmen Aksa' yı neden kaçırdı öğrendik. (Yiycem bu adamı ) Keza yine Aksa' nın duyguları bu kitapta bana çok net geçti. O ağlamaları fazla bile olsa etkilendim haklıydı. Ama Boris' in ufak ufak ondan etkilendiğine dair imaları, ikisininde kıskançlıkları Allah'ım mest oldum ben ya bu neydiiii. Kitapta beni dehşet üzen sahneler oldu bunlardan ilki Gün ' ün bir annesi olmasına rağmen bunu hiç hissedemeyip babasına bağlı bir kız çocuğu olmasıydı çünkü durum babası tarafından yara aldığında Gün ' ü mahvetti ve beni de mahvetti. İkincisi Poe yazarken gözlerim doluyor o kadar zoruma gitti ki o sahne kahroldum Ama bunların yanısıra beni çok heyecanlandıran sahneler de vardı kitapta. Mesela Gün' ün ismine yapılan o ince kelime oyununa tavlandım ben, sarhoşken aralarındaki o çekim ve daha pek çok sahne eridim bittim Arkadaşlar Boris' e söyleyin beni bulsun lütfen numaram 05***** Offf üçüncü kitabı salın üstüme sonu çok kötüydü perişan oldum. O kadar güzel bir sahneden sonra nasıl kıydın kadın bize
Bakın çok net diyorum okuyun özellikle ikinci kitap var ya enfes bir şey