BU KİTABI ALIN OKUYUN OKUTTURUN YAŞAYIN
2025 18. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2025 14:46
Biraz geç kaldım ancak bu kitaba inceleme yazmak zorundaydım. Kitabın konusu pek çok kişi bildiği için bu incelemede daha çok kendi düşüncelerimden bahsedeceğim. Kitap aşırı iyiydi. Gerçekten. Bu şekilde içinde farklı öykülerden oluşan tarzda okuduğum ilk kitaptı ve çok beğendim. Damla abla bizleri ilk bölümden kitabın içine çekmeyi aklına koymuş belli ki ve bunu başardığı gayet ortada. Bizleri yalnızca kitaba çekmekle kalmadı aynı zamanda bizleri de çok güzel, duygusal bir yolculuğa çıkardı. Bütün hikayeler bizlere bir şeyler kattı. Bence buna şüphe yok. Bizlerin Naida ve Polia'nın dostluğuna, Faye'nin zekasına, Fangar'ın korumacılığına gerçek hayatta da ihtiyacımız olduğunu kanıtladı. Biz sevgili okuyucular da bu güzel hikayeyi yalnızca okumadık aynı zamanda izledik. Damla'nın mükemmel anlatımı sayesinde hiçbir olaydan kafamız karışık çıkmadık. Bu incelemeyi uzatabildiğim kadar uzatmak isterim ancak bu kitap ile ilgili güzel yorumlarım bitmek. Umarım sizlerde hayatınız boyunca Ejder Şövalye gibi anlayışlı Rosemunda gibi cesur ve İnfeliz gibi fedakar olursunuz. Damla Abla'nın da dediği gibi, bu, bu hikayede yer almayan, bir başka öyküye ait bir dilek olsa da sizin için dileyeceğim şey yine aynıdır: Yol sizden yana olsun. Unutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş Öyküler D. N. Archeron
Unutulmuş Büyüler ve Terk Edilmiş ÖykülerD. N. Archeron · Guardian Yayınları · 2025618 okunma