Bebeklerimi özlemişimm tekrar okumak o kadar keyifliydi ki. Çok önceden okuyordum sadece finali okumamıştım ama şimdi tamamen vedalaştık :( Karısını ve kızını talihsiz bir yangında kaybetmiş bir adam ve sevgilisini kendisini aldatırken yakalayıp gece mekanında acısını yaşarken Alparslan ile yollarını kesişen Gülden... Alparslan'ın ikinci şansı, ona acılarını hatırlatan alev saçlarından nefret ettiği kadına gün geçtikçe nasıl tutulduğunu okuyoruz. Çok hassas bir konu bu kadar güzel işlenebilirdi bence. Yazarın kalemi de o kadar akıcı ki ben nasıl okudum bitirdim anlamadım. Alparslan'ın hislerini inkâr ettiği ve bu süreçte geçmişini ve acılarını Gülden'den gizleyen bir adam. Kadın kötü bir şey öğreneceğini biliyor ama bilmese de aralarındaki ilişki ilerler diye düşünüyor. Ama aşık olduktan sonra bunlar yetmemeye başlıyor ve her şeyi öğrenmek istiyor. Bu aralarında çatışmalar yaratıyor, barışıyorlar sonra yine bir olay oluyor ve tekrar geçmiş ortalarında duruyor. Kadın artık adama ulaşamadığını düşünüyor derken ayrılıyorlar. Ama tabiki birbirleri olmadan yapamazlar. Adam elinden geleni yapıyor. Bu süreçte ben çabalarını çok sevdim. Sadece tek kırdığım puan bu ayrılık sürecinin çook uzun tutulmasıydı. Wattyde de oralarda kalmıştım yani ekstra uzundu benim için. Bir de bebeği söylemesi için bekledik. Ruhumu teslim ediyordum ben sabırsız biriyim kdkdkd Ve keşke aralarda Alparslan'ın ağzından okusaydık onun düşüncelerini bilmek daha güzel olurdu ama sadece giriş ve sonda finalde okuduk üzüldüm :( AMA BENİM İÇİN YERLERİ ÇOK AYRI OLAN HARİKA KARAKYERLERDİ. Yazar ne yazsa okuyorum zaten sıradaki kitapları heyecanla bekliyoruz. 4,5/5