2025 73. kitabı
Öncelikle kısa ama etkili bir kitap olduğunu söylemem gerekli.. Susmak öyle bir eylem ki, ben de çok şeye sustum. Yaralandım ama yaralamadım. Her zorlukla bir kolaylık vardır diye düşündüm. Düşünüyorum. Yaşadıklarım bir dersti belki de veya kader bilmiyorum. Ama her bir satır gerçekten beni geçmişe hem de en derinlere götürdü. Susmak bazen zor geliyor ama konuşunca canım yanacakmış gibi hissediyorum. Hayallerim var. Ama uzak geliyor. Çünkü imkansızlıklar var. Maddi olarak. Hayat zor ama içimdeki çocuk beni yaşatıyor. Bazen bir oyuncak gördüğümde alıp oynamak istiyorum. Bana çocukken sen büyüdün oyun yaşını geçtin diyorlardı. Ama o içimdeki çocuk hala büyümedi. Mesela şuan bir sürü barbie bebeğim olsa oynarım (hâlâ hayalimdir) yaşamadıklarımı yaşatmak istiyorum kendi çocuğum olduğunda.Okuduklarım gerçekti, susturulmak zorunda kalınmış bir gerçek ve ben sizin kitabınızın tanınması için elimden geleni yapmak isterim. Belki maddi olarak yanınızda olamam. Ama manevi bir kardeşiniz olarak bu kitabı duyurmak isterim. Her türlü. Ama herkese.Beni çok etkiledi
1000k
Sessiz ÇığlıklarSedat Akgöl · Mahlas Yayınları · 2025126 okunma