Ben Kedi İnsanıyım Hocam !
2025 22. kitabı
Okunma: 20 Ağustos 2025 22:39
Tek başıma kadıköyde gezdiğim sıra gereklişeyler kitap evinden almıştım, junji ito sensei'nin bu mangasını. Kendisinin mangalarını zaten çok seviyorum gerek konuları gerek çizim tarzıyla sevdiğim bir korku mangakası kendisi.Ama bu mangası komedi türü bu sebeple ilgimi çekmişti. Ben kedi insanı değilim ya diyen j-hocamızın 2 tane kediyle birden yaşamasıyla başlıyo hikaye. Nişanlısı a-hanım ile kendisinin kedilerle yaşadıkları günlük konuları ve maceraları o ikonikleşmiş çizim tarzıyla bizlere sunuyo. Büyük bu beklentiye girmedim ama çok keyif aldım okurken.Çizimleri ile birlikte korku ve komediyi çok güzel harmanlamış, komik olsun diye zorlama durmuyo asla. Bitince "ne ara bitti bu kadarmıydı" oldum. Tüm manga boyunca sırıttığımı fark ettim cidden :D Tam günlük hayattan bir iki saat uzaklaşıp kafa dağıtmalık bi manga, ama junji ito hiç okumadıysanızda hocamızın bilindik diğer şaheserlerine bir şans verin derim. Kendine ve düşüncelerine değer veren herkese..
Duygu ve Düşünce
Junji İto’nun Kedi Günlüğü : Yon&MuuJunji İto · Gerekli Şeyler Yayıncılık · 2023262 okunma