2025 10. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2025 00:28
O kadar güzeldi ki... Doğruyu söylemek gerekirse Çağatay'ın Ece'nin yerine kopyasını koyabilmesine katlanamıyordum ama gerçek Ece'ye ulaşmanın tek yolunun bu olduğunu ve Çağatay'ın yaşadığı kafa karışıklığını düşünürsek belki de yapılabilecek tek şey buydu. Sezin'in kötü sonlarına alıştığım için kendimi kötü sona o kadar hazırlamıştım ki bu kadar güzel bir son kitabı ağlayarak bitirmeme sebep oldu. Kesinlikle mutluluk gözyaşlarıydı emin olabilirsiniz. Adına "kopya" diyebileceğim Ece ile Çağatay yakınlaştıkça kendimi duvarlara vurdum. Çağatay'ın tek yolunun bunu yapmak olduğunu kendime hatırlatsam da ben Ece'ye bunun yapılmasına razı olamadım. Bunları bir kenara bırakırsak sonu zaten mükemmel bağlandığı için olumsuz her şeyi unutturdu bana. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.
Yıldıza Dokunmak 2: NebulaSezin Karameşe · Ephesus Yayınları · 2025171 okunma
Bence tek yol bu degildi ya o kadar degil illaki eceyi ikna etmenin bir yolunu bulurdu birini aldatmasinin oburunu kullanmasinin mantigi yoktu tek derdi kendi acisini hafifletmekti bence kendine engel olamadi ve tek caresinin de bu olduguna kendini inandirdi