Leziz Kadavralar adlı kitapta farklı distopik bir dünya çizilmiş. Bir virüs nedeniyle hayvan eti tüketimi yasaklanıyor ve insanlar birbirini yemeye başlıyor. Yapay et üreten yerler ve etleri tüketen insanlar... Yamyamlığın meşrulaştığı bir distopya karşılıyor bizi kitapta.Kahramanımız Marcos Tejo bir mezbahada çalışıyor eşi Cecilia ile yakın zamanda çocuklarını kaybetmişler. Marcos babasına bakmak için burada çalışmak zorunda her ne kadar kitap boyunca bu çürümüş sistemden yana olmadığını ufak ufak sezdirse de içinde kalmaktan başka çaresi olmadığını da gösteriyor. Kitap boyunca çoğu yerde mideniz bulanabilir, rahatsız olabileceğiniz yerler olabilir ancak aynı zamanda zihnimizi kurcalamaya ve düşünmeye de sevk ediyor. Bu yüzden özellikle hassas okurlara tavsiye etmiyorum. Kitabın sonunda Marcos'un bu çürümüş sistemi kaldırmasını beklerdim ancak hayal kırıklığı oldu bir kez daha insani değerlerin sistemin içinde yok olduğunu acı bir şekilde kavratıyor yazar bize. Kitapla ilgili ufak bir eleştirim olacak: Yazar çok farklı ve dikkat çekici bir konuyu ele almış ancak konu derinliği, karekterlerin işlenişi olayların gelişimi yüzeysel kalmış.