2025 13. kitabı
Okunma: 23 Ağustos 2025 19:07
Fırtınalar İmparatorluğu serisinin ikinci kitabı olan Özgürlük Ve Devrim kitabı beklentimi çoğunlukla karşıladı. Aynı sade dil ve akıcılık devam ediyor. Kitap kendini okutturuyor. İkinci kitapta biyo büyücülere daha çok odaklanılmış. Hikaye 2 taraflı devam ediyor. Bir Hope tarafında ve bir de Red tarafında. Hikayenin bu şekilde anlatılması güzeldi. Karakter sayısı baya artıyor ve yazar onların hikayelerini göz ardı etmeyip hikayeye dahil etmesi güzel olmuş. Yan karakter olarak favorim Nettles. Hikayesi beni çok etkiledi. Ana karakter olarak Hope kesinlikle çok iyi yazılmış. Hope ve Red'in karakter gelişimleri çok güzel işlenmiş. Kitapta sadece bazı sahneler bazı kişilere ağır gelebilir özellikle işkence ve bazı dövüş sahneleri. Hassas kişiler okurken zorlanabilir. Kitabın ilk yarısında tempo biraz yavaştı bu sebeple biraz puan kırdım, ikinci yarısı güzel ilerledi. Bu kitap daha çok biyo büyücüler ve denizcilik üzerinden devam etti ilk kitaptan farklı olarak. Seriyi okumaya devam edeceğim, bu temaları sevenlere tavsiye ederim.
Özgürlük ve DevrimJon Skovron · Martı Yayınları · 202336 okunma