···Okunma: 23 Ağustos 2025 12:23 Okuduğum en iyi psikoloji kitaplarından biriydi. Altını çizmediğim yeri kalmadı nerdeyse. Her cümlesi sizi düşündürüyor ve evet gerçekten de adı gibi hayat acemileri için bir yaşam rehberi sunuyor sevgili Beyhan Budak.İçi boş vaatler ve nasihatlerle değil gayet realist olarak yaklaşıyor yazarımız bizlere. Böyle de olmalı diye düşünüyorum.Tam bir baş ucu kitabı, açıp açıp okumayı sürdürmeyi düşünüyorum. 7 günde bitirmemin sebebi de buydu. Bu tip kitapları öyle bir gün de veya iki üç gün de okuyum bitiriyim yapamıyorum ben . İyice sindirerek ve bolca düşünerek muhakeme yaparak okumayı seviyorum. Daha önce youtube da bir kaç videosunu izlemişimdir ama bu kitap videolardan çok daha fazlası .. Kimi yerlerde çok güzel alıntılar ve kendime not adı altında bölümler var . Kendinden örnekler ve hayatın içinden örnekler vermesi her zaman da dediğim gibi kitapta anlatılanları daha iyi pekiştiriyor. Kitabın bölümlerini anlatmaya kalksam bu yazı bitmez o yüzden Çokça tavsiyeee!!! Okuyun okutturun.. keyifli okumalar güzel insan :)