Bu kadın ve zihni. Bu nedir arkadaş ya? İlk kitap tamam güzeldi ama bu apayrı şaheser olmuş. Wowww. Bu kitapta duygusal olarak daha çok etkilendiğimi söylemeden geçemeyeceğim ( allahım yarabbim o mesleki kartlarını acımadan oynamış iliklerime kadar duygu doldum)
Kızz resmen beni şeytana aşık etti ya(kendisi de oldu ama neyseeee)
Hiçbiri umrumda değil yaa DEMİR ve diğer hepsiiii. İlk kitaba göre o kadar iyiydi kiii bu neee yaaa ????? bazı sahneler vardı ki harakiri yapacağınız gelecek.
Aksiyona hiç girmiyorum bile çünkü girersem aslaaa çıkamam çokkk iyi olduğunu bilin (kitap elinizde deli dana gibi turlayacaksınız benden söylemesi)
Her bir sahne bir diğerinden daha özenli ve zekice yazılmıştı, Yunanistan sahneleri üff messttt oldum. Tabi mest olduğum kadar şaşırdım da ( bu adamı deli etme kısmında Asena kadar manyak eden yok benii, yerden yere vurdu yine) Demir ve bilinmeyen(asla bilinemeyen geçmişi) acilen üçüncü kitap rica ediyorum, tamam kitap olmasa bile ufacık bilgi de olur.
Şimddii son bir şey daha niye Helen’den çok bahsetmedim. İşin içinde Demir gibi bir adam varken unutmuşummmmm. Okuyun anlarsınız.