2025 75. kitabı
Yalnızlıkla sarmalanmış hepsinin derin yaraları olan gençlerin yollarının kesiştiği bir kitapla geldim size Sare yemek yemediği için hızlı kilo vermektedir sadece servisindeki doktoru onu hastaneye yatırmayı teklif eder annesi ile birlikte bu teklifi kabul ederler hastaneye yatışıyla birlikte hayatına Kerem Nilperi a Alptuğ Asude Poyraz Elif girer bunların yanında Sercan ve devran da hayatına dahil olur Sercan'la Devran'ın diğerlerinden tek farkı Bu yaraları olan gençlerin üzerinden planlar kurarak daha fazla para kazanmaktır hepsini bir oyun salonuna toplarlar topladıkları alana hastane personelini de dahil ederler birlikte kaynaşma oyunu oynuyoruz derler oynadıkları oyunun sonucunda gençlerin içindeki o korku hissi Yalnızlık hissi su yüzüne çıkar ve hepsinde panik havası oluşur Sercan ve devran'ı onların yaşadığı bu panik havası dağda hırslandırır Hatta tedavilerini yavaşlatmaya kadar götürür tek amaçları fazla para kazanmak ve insanların hayatına kabus gibi çökmektir.Psikiyatri zihni değil, bedeni ve ruhu da etkilemektedir.Herkes bir şeylerden şüphelendiği zaman diliminde hastanede bir hasta hayatını kaybeder. O da yetmez hemen arkasından başka bir hasta vefat eder.Bu kadar ölüm karanlık izler,bilerek olmasa da isteyerek insan hayatını tehlikeye atacak tedaviyi onaylamak suçtur.Gizem,gerilim her şeyi birbirine bagliyor ,sanki görünmez bir oyun onları içine çekiyordu.Böyle bir ortamda birbirlerine nasıl güveneceklerdi. Her birinin sırrı ve o sırların ortaya çıkartmanin tek yolu yine birlikte hareket etmektir.Sercan ve Devranin unuttuğu şey gizemli adamin onları uzun süredir izlediğidir.Onlar savaşmaya hazırdı bu sefer hiç bir şey istedikleri gibi gitmeyecektir. Her şey bu kadar zorken aralarında gelişen duygusal olaylarda olmuyor değil.Tüm karakterlerin yaraları vardı ama bu onların duyguları olmadığını göstermez. Her şeye herkese rağmen güzellikler yaşanmaya devam edecektir. Kayiplar,gizemler,oyun üstüne oyun ile harmanlanmış gerilimi yüksek,görseller ile desteklenmiş bu hikayeyi sizlere bırakıyorum.
2025 Okuma Raporları
Yalnızlık FısıltısıSena Şimşek · Patara Kitap · 20253 okunma