Senin İçin Geldim
2025 24. kitabı
Okunma: 25 Ağustos 2025 21:04
Merhabalar herkese... Catherine Ryan Howard'ın kaleminden Senin İçin Geldim isimli kitabının kendimce küçük bir incelemesiyle buradayım. Kitabın konusu; Adam Dunne'un mükemmel hayatı kız arkadaşı Sarah Barselona'daki iş gezisinden dönmeyi başaramadığı gün paramparça olmaya başlar. Günler sonra kadının pasaportu bir not ile birlikte Adam'ın eline ulaştığında tehlike sinyalleri çalmaya başlar. Adam, her ne pahasına olursa olsun kız arkadaşını bulmayı kafasına koyar. Adam, kız arkadaşı Sarah'ın Celebrate adında bir yolcu gemisinde yolculuk yaparken kaybolduğunu öğrenir. Neredeyse bir yıl önce de Estelle adında bir kadın aynı gemide kaybolmuştur. Tüm bu olanlar Adam'ın kafasını iyice karıştırır. Adam cevapları bulmak için Sarah'la ilişkisinde kabul edilmesi zor bazı gerçeklerle yüzleşmek zorundadır. Aynı zamanda da kendisine mükemmel bir av alanı bulmuşa benzeyen bir katili zekice alt etmesi gerekmektedir. Öncelikle kitabı fazla beğenemedim. Konusu ve kurgusu her ne kadar ilgi çekici ve gizemlerle dolu gibi görünse de kitapta ilerlemeyen olaylar ve bariz bir sığlık mevcuttu. Ana karakteri sevdim bunu söyleyebilirim. Romain karakterinin anlatıldığı kısımlar olmasaydı kitabı okumam hayli zor olabilirdi. İyi ki bu kısımları ortaya dökmüş yazar. Ayrıca kitabın anlatımında da aksaklık vardı. Tam olarak kitabın içinde hissedemiyorsunuz kendinizi. Sonlarına doğru heyecan bir nebze arttı diyebilirim. Beğenen okurlar olabilir. Tavsiye ederim ben pek beğenemesem de. Kitaplarla kalın. Keyifli okumalar dilerim. Sevgiyle.<3
Senin İçin GeldimCatherine Ryan Howard · Olimpos Yayınları · 2018149 okunma
2 +1'leme