·464 syf.····Okunma: 26 Ağustos 2025 03:56 Selammmm Canımlar
Beni az çok tanıyorsanız eğer spor romantizm ile aramın çok iyi olmadığını çözmüşsünüzdür. Bir şekilde tatmin etmiyor beni bu türde yazılan kurgular. Ama bu var ya bu enfes bir kitaptı. Okurken tek bir sayfasında bile sıkılmadım. Hatta bu ay ağır akan kitaplarımın içinde bana ilaç gibi geldi diyebilirim. Cidden bayıla bayıla okudum. Benim gibi bu türde okumalara uzaksanız bir şans verin cidden keyif alacağınızı garanti ediyorum. Şimdi gelelim kitabımıza;
Feyza Feza Falez (bana göre 3F), gece vakti çalıştığı kafeyi kapatıp otobüse yetişmeye çalışan henüz 18 yaşında bir genç kız. Kafe' de ki elektrikli aletlerin fişlerini çekip çekmediğini hatırlamadığı için, otobüsü kaçıracağını bilmesine rağmen kafeyi kontrol etmek için geri döner. Ama karşılaştığı manzara kafenin önünde oturup gözyaşı döken iri yarı bir gençtir. Tam hayalleri ile sınandığı sırada Feza' nın el uzatıp, bir kahveye davet edip, derdini dinlediği genç Anadolu Efes alt yapısında oynayan basketbolcu Dorukhan Falay' dan başkası değildir.( Duyunca kafamda bir uh ah devam adam çalmadı desem yalan olur.) Kader ağlarını öyle güzel örer ki o gece 15 numaralı masada başlayan muhabbet, dostluk, aşk kavramı Dorukhan' ın A takıma seçilip forma numarasını 15 ile değiştirmesi ile devam eder. Çünkü ona göre Feza ve 15 numara ona uğurlu gelmiştir. (Ya yiycem her sahneleri öyle güzel öyle nahifti ki )
Velhasıl ilerleyen günlerde bu ikilimizin arkadaşlığı tatlı bir sevgiye doğru dönüşür. İkisi de birbirlerinin hayatlarına dokunurlar. En çok birbirlerini anlama, empati kurma, değer verme şekilleri çok kıymetliydi benim için.(Kitapta geçen filmler, beraber oynanan basket atmalar, birbirlerinde kalması istenen eşyalar ayyy çok aşk yarabbim) Doruk' un geçmişi, Feza' nın ona olan destek ve güveni resmen aralarında yıkılmaz bir bağ oluşturuyordu.
Beraber geçirdikleri özel anlar beni sıcacık yaptı. Ama kitapta benim favorim Falez ailesi oldu diyebilirim. Anlayış akıyor aileden. Doruk ile geçirdikleri o yemek benim içime aktı eridim bittim. Kitabın sonuna gelirsem; cidden bekliyordum bir kazık yemeyi o yüzden şaşırmadım. Ama Feza' nın hayal kırıklığını çok net içimde hissettim. Not: Beril ve Alara sünepelerinden nefret ediyorum dhdhdh
Ay onu bunu geçin arkadaşlar bana spor romantizmi sevdirdi. Daha ne bekliyorsunuz okumak için. Yetişkin içerik yok gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim