Mide bulandırıcı ve zorlama bir dark romance denemesi.
Uzun zamandır dark romance okumadığım ve çokta övüldüğünü gördüğüm için göz atmaya karar verdiğim bir kitaptı. Keşke hiç görmeseydim. Dark romance içinde birçok rahatsız edici unsur bulundurabilir ama bu kitap mide bulandırıcıydı. Bir kere ana kadın karakterimiz güçlü değil ucuzdu. Kaba kuvvet bir insanı güçlü yapmaz. Hem zeka hem de kişilik olarak zayıf ve çekilmez bir karakterdi. -Spoiler İçerebilir- Diğer bir konu aşk üçgeni gibi görünmeyen ama açıkça aşk üçgeni olan olaydı. Bu gittikçe kitaplarda normalleşen bir durum ama aşk üçgenindeki iki karakterin ikiz kardeş olması bence oldukça iğrençti. Kızımız da maşallah önüne çıkan ikize uçtu. Hem de çok masummuş gibi "dıygı yık" bahanesini öne sürdü. Cinsellik okumaktan zevk alanlar veya bunu dark romance için normal olduğunu söyleyenler olabilir ama bu kitapta -aynı zamanda askeri kurgu olduğu göz önünde bulundurulursa- sadece iğrenç cinsel sahneler vardı. Bunları çıkarırsanız kitapta okunacak bir şey kalmıyor zaten. Son olarak erkek karakterlerin hepsi birbirinden çekilmez ve iğrençti. Kesinlikle önermem.
Beni Geride Bırak
Beni Geride Bırak
K. A. Tucker
K. A. Tucker
Beni Geride BırakK. M. Moronova · Pukka Yayınları · 2025486 okunma
Sonunda benimle aynı fikirde olan birini bulabildim dediklerinin hepsine aşırı katılıyorum altına imzamı da atarım gerçekten bu kitap yüzünden kusacaktım daha önce birçok dark rom okudum ama bunun kadar iğrencini görmemiştim🤮
Önceki 1 yanıtı göster
Rna.Nml
Rna.Nml
ben insanların ne okuduğuna falan çok kafayı takmam ama bu kitabı beğenenlere içimden side eyes atmadım desem yalan olur🙈