Beklenmedik Anda
2025 52. kitabı
Merhaba herkese iyi haftalar dilerim. Sizlere haftanın ilk kitabı ile geldim. Yazarın kalemini çok seviyorum. Ne yazsa okurum dediğim yazarlar içinde kendisi. Bu kitabı da harikaydı. Bir erkek karekter yazmış bildiğiniz yürüyen libido . Bu şarkıyı ne zaman dinlesem sedat aklıma geliyor. O yüzden bu şarkıyı seçtim. Onun için söylemiş irem derici. Masal öğretmendir. Arkadaşları İdil, Alara, Sema ve Oya ile uzun zamandır arkadaşlar. Evinde arkadaşları ile çalışan oynasın vur patlasın çal oynasın bir gece yaşarlar. Deyim yerindeyse eğlencenin dibine vuruyorlar. Eee alkol de alıyorlar tabi. Oya masal'ın g*öğ*slerini ve resimlerini doktoruna göstermek için çeker. O ara eşinin kardeşi olan Sedat'tan mesaj gelir ve olanlar olur. Ne mi oldu? Oya yanlışlıkla resmi sedata atar. Eyvallah olsun. Bunu fark ettiğinde artık çok geçtir. Masal Sedat'tan nefret eder. Masal onu yıllardır beğeniyordur. Düğünde gözlerini ondan alamaz. Ama Sedat'tan sert bir tepki alır. Daha sonra da Sedat'ın evlendiğini duyar. Sedat severek evlense de evliliği çok kısa sürer ve boşanır. Ve artık karşı cinse güveni yoktur. Güvensiz bir adamdır. Yılbaşı yaklaşıyordu. Oya Sedat'ın evinin boş olduğunu söyler ve orda toplanmaya karar verirler. Bizim masal onlardan önce oraya gider. Ama kader bu ya kar yolları kapatır ve kızlar gelemez. Yarın giderim düşüncesi ile orda kalmaya karar verir. Veee bombayı patlatıyorum. Kapının açıldığını duyar bakar ki karşısına Sedat. . Eeee sizce ateş ile barut ne kadar yay yana olabilirler. Sedat Masal'a bir teklifte bulunur. Bunu söylemeyeyim spoi olmasın. Sedat masal'a çok yanlışlar yaptı. Okurken eee pes artık sedat dediğim yer çok oldu. Ama onunda yaşadıklarını okuyunca yaralı bir adam olduğunu anlıyoruz. Ahhh Sedat yaptığı hataların bedelini kayınpederi tarafından güzelce haledildi . Hele sonlara bir sahne vardı gül gül öldüm. Bu arada kitabımız yetişkin içeriklidir bilginiz olsun. Tuğba Atıcı Coşar @pukkayayinlari
Beklenmedik AndaTuğba Atıcı Coşar · Pukka Yayınları · 2025463 okunma