·416 syf.····Okunma: 21 Ağustos 2025 00:00 İlk iki kitap biraz daha işin gırgırındayken bu kitapla birlikte seri ciddileşiyor ve başka bir hal alıyor.
Kitapta geçmişe gidiyoruz ve her şeyin sebebini okuyoruz. Açıkçası bu kitapta biraz okulu özledim ama meyarinler yerlerini çok iyi doldurup kitabı okuttu. Ejdarhaları ve drekorayı da okuduk. Seriye yakışmışlar.
Yani kısaca okuyun olaylar çok heyecanlı.
.
.
.
.
Spoiler
.
.
.
Aven'in geçmişinde bir şeyler bekliyordum açıkçası. Bir olay veya aşık ol
duğu biri vb. Ama geçmişte Alex'e aşık olmasını ve işlerin o zaman değişmesini asla beklemiyordum. Baya ters köşeydi.
Lady mystique'de bir şeyler olduğu hissetmiştim. Adını unuttum meyarinlerden üstün bir ırktan çıktı. Niyx ile Alex de kitabın başından söylenmiş aslında. Hatta ikinci kitapta bile. Seni çok özlemişim kedicik diyordu ben saçmalıyor samıştım Alex gibi. Yazar çok iyi bağlamış.Kral öldü Roka komada bakalım ne olacak? Jordan'ın sonunda kurtulmasına çok sevindim.