·624 syf.····Okunma: 27 Ağustos 2025 09:44 TENDEKİ ATEŞ
Selam
Gerçekten ama gerçekten Jennifer okumak bana göre bir AŞK..
Ne zaman onu okumaya başlasam doyamıyorum hissi hiç gitmiyor üstümden. Ama bu serisi bu evreni benim için bir başka.
Kan Ve Kül'den evreninde geçen Ten ve Ateş Serisinin üçüncü kitabı #tendekiateş. Bu kitabı okumadan önce kesinlikle ve kesinlikle serinin diğer kitaplarını okumalısınız.
Müthiş ve yazıldıkça çiçek gibi acan bir evren, akılda kalan gerçekçi karakterler ve Jeniffer anlatımı...
Diğer kitaplarda Nyktos ve Sera artık aralarında her şeyi halletmişti ki Kolis Sera'yi kaçırıp hapseder. Onun aslında yüzyıllardır özlemle beklediği ve onun için bunca şeyi yaptığı sevdiği Sotoria olduğunu sanır. Üstelik Sera kıvılcımlar taşıyordur ve Kolis kıvılcımları alarak yenilmez bir ilker olmaya kararlıdır.
Sera'yi ipeklere boğan Kolis aynı zamanda onu güçlü bir kafeste tutar. Kendisi tam bir kaçık. Aynı zamanda Nyktos da başka bir yerde uyku halinde esirdir. Öldürülmesi imkansız bir dönen olan Callum Sera'yi gözünün önünden ayırmaz. Ama onun kız kardeşi olduğuna inanmaz.
Sera'nın esaret süresi kitapta epey bir uzun. Bu kısımlar bana uzamış gibi gelse de aslında kurgu açısından gerekliydi. Kolis'in ona yaşattıkları, Nyktos'un durumu ve oradaki esaret süresi genç kadının içini öfkeyle doldurur ve ne zamandır görmek istediğimiz kıvılcımların gücünü Sera Kolis'in sarayını yıkarak gösterir.
Ondan sonra aşk, huzur mutluluk.. Nyktos ve Sera'nin resmen birbirlerine doyduğu anlar, güçlü ilkelin kardiasını aldırmasina rağmen Sera'ya karşı hislerini açtığı anlar çok güzeldi.
Sonlara doğru Sera'nın kazandığı zafer ve tırnaklarıyla kazıyarak Tanrılar Kralicesi olması müthişti. Jenifferr'in öyle kolayca birisine kraliçelik vereceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. O zorlu yolların yazari Ve müthiş bir kalem.
Kan Ve Külden dünyasını okumadıysanız Çook şey kaçırıyorsunuz demektir... Yazarın her kitabını öneririm ama bu seri benim favori serim Yeri daima ayrı
Tüm kalbimle tavsiyemdir...