Arkadaşlıktan aşka dönüşen ilk aşk tam olarak böyle bir kitap olmalı. Yolları ayrıldıktan sonra tekrar beraber olacaklarına asla ihtimal vermezler ama hep birbirlerlerini beklerler, başkalarıyla olmazlar. Rio ilk aşkı gibi olan bir ilişki için randevulara çıkar ama herkeste Hellie'yi arar ve sürekli onu düşünür. 6 yıl boyunca. Ve bir gün kadın yıllar önceki gibi yan komşusu olur ve tekrar karşılaşırlar. Yılların verdiği değişiklikler olacağını düşünüyorlar hislerinde ama öyle olmuyor. Daha güçlü bir kavuşma yaşanıyor. Ama aralarında kırgınlıklar var. O yüzden ilk karşılaşmalarından sonra aralarına mesafe koymaya ve ilişkilerini profesyonel tutmaya çalışıyorlar. Hellie için değil ama Rio için bu iki saniye falan sürüyor kfjdkd Aşık çocuk kendine engel olamıyor. Aşırı soft bir çift hem küçüklükleri hem şimdiki zamanı okumak çok keyifliydi. Tabi biraz da yılların biriktiği ateşleri var. Birbirlerinin üstüne hem hissel hem cinsel anlamda gül koklamamışlar kdkdkdk o yüzden aşkları bana daha çok geçti. Ve böylelikle bir serinin daha sonuna geliyoruz. Aşırı keyif aldığım genel olarak bayıldığım bir seri oldu.