Selamlar canımlar. Bakın bakın ben ne ile geldim. Okurken her türlü duygu geçişlerine hazır olun.
Bahar ahh bahar üzümlü kekim ya. İlk iki kitapta yalan yok çok kızmıştım ona. Bu kadarda olamazsın dedim ama bu kitabı okurken belki bizde öyle olabilirdik dedim. Düşünsenize köyden hiç çıkmamış okumayı kendi imkanları ile yapan. Dededen şiddet gören biri anca bahar gibi olabilirdi. Kendini dış dünyaya kapatan. Ama karşısına biliyorsunuz ahh doktor civanım ozanım çıktı. Ama ikinci kitapta yine olanlar oldu. Bahar hiç gitmemesi gereken yer gitti ve başına neler geldi neler. Hiç istemediği bir evlilik yapmıştı gereksiz Oktay ile. Burada aslında Ozan'a da çok kızmıştım. Yalnız bırakmamalıydı.
Veee araya üç yıllık ayrılık girdi. Üç yılın sonunda bahar o istemediği evlilikten kurtulur. Bizim aşk kuşları bir araya gelmeyi başardılar. Hemde büyük bir değişimle bahar canım bahar artık eski bahar değildi. Hem fiziksel hem düşünce olarak çok değişmişti. Hele ki bir dövme yaptırmıştı ki vayy dedim.
Gelelim bizim kuşlara artık dolu dizgin aşklarını yaşamaya başladılar. Herşey açık açık konuşuldu. Ama baharın sakladıkları vardı. Ozan'ın bilmemesi konular. Yaa bir de eskiden yasadıkları evde yaşamaya başladılar.Bahar'ın mezuniyetine anne babası da gelmişti ozan onlarla ne güzel ilgilendi. Hele Bahar'ın babası ile ozan arasındaki konuşmaları okurken tebessüm ederek okudum. Sen çok güzel bir adamsın ozan.
Tabi gereksiz Oktay yine piyasadaydı. Pislik neler yapmışsın Bahar'a. Bir de utanmadan bunları Ozan'a anlattı. Yıkıldı duydukları karşısında sadece ozan mı? Ben bile okurken yıkıldım.
Ozan'ın dediği gibi yazarcım bu Oktay'ı al Amerika'daki doktorlara teslim et orda kalsın. Dönüş bileti alma rica ediyorum. Bir insan bu kadar pişkin olur
ya. Yine yaptı yapacağını Ozan'ın omuzlarına öyle ağır bir yük yükledi ki nasıl taşıyacaksın adamım sen bu yükü. Birde iki karekter var ki ahh onlar çık güzel olmaz mı evet evet Lale ve Levent.Ya levent senin dostluğun ne güzeldi son kitapta sizleri okumak isterim.