Türk Milleti, İstiklal Harbinde Türk Ordusu ile birlikte her şeyini ortaya koyarak mücadele etmiş ve İstiklal Harbinin başarıya ulaşmasında Eşsiz Ulu Önder Gazi Mareşal Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün emrinde büyük bir rol oynamıştır. Bu savaş terör örgütü tarikat ve cemaat liderlerinin mabadlarından salladığı gibi evliyalar, sarıklılar ve melekler tarafından değil, bizzattihi Türk Ordusu ve Türk Milleti tarafından kazanılmıştır. Bu terör örgütü liderleri özellikle beyni beş para etmeye lağım kitlesini etkisi altına almak için sürekli hurafeler uydurmaktadır, bu hurafelere kulak veren zerzavatın düne kadar fetoya ilah olarak taptığını gerçek Türkler olarak iyi biliyoruz. Tıpkı George Orwell ın 1984 eserindeki gibi geçmiş tarihi yok edip, kendi tarihlerini yaratmak isteyen bu örgüt liderlerine karşı Türk Milleti uyanık olmak zorundadır. Sizin melekleriniz, evliyalarınız ve sarıklılarınız Osmanlı Devleti’nin ilk büyük toprak kaybettiği Karlofça’da neredeydi? Bir ton savaş kaybettiğimiz tarihsel süreçte neredeydi? Balkanlarda kaybedip, Çanakkale de Mustafa Kemal Paşa’nın dirayetli duruşu ile kazandığımızda ortaya çıkan melekleriniz neden hemen öncesindeki Balkan harplerinde yoktu? Bu tür akıl ve mantık dışı hurafeler ile kitleleri beyinsiz hale getiren bu örgüt liderlerinin tıpkı Lawrence gibi Türk Milletini ve Devletini yıkmak isteyen düşmanlara hizmet ettiğini bilememek için aptal olmak lazım.