2025 83. kitabı
Başarılı F1 pilotu Santiago son yarışında çok büyük kaza yaşar ve bir bacağının ampute olduğunu uyanınca öğrenir. Bunu kabullenmesi zor olduğundan kendisini Como'da bir eve kapatır münzevi bir hayata geçiş yapar. Ailesiyle bile bu süreçte çok az görüşür. 3 yılın ardından hala durumunu kabullenemeyen Santiago bir gece evinin bahçesinde ses duyar ve ağaçtan birisinin düştüğünü görür. Başta bu kadını gazeteci zanneder fakat kadın onun ünlü olduğunu bile bilmiyordur. Chloe tekrar evine gizlice girdiğinde kız kardeşi ve eşi de bunu görür. Santiago o anın heyecanı ile Chloe'nin kendisinin kız arkadaşı olduğunu söyler... Kitabı çok sevdim. Serinin ilk kitabını sevmediğim için ve diğer karakterler de dikkatimi çekmediğinden seriye devam etmemiştim ama ilk kitaptan Santiago karakterini çok merak ediyordum. Kitabın arka kapak konusunu da okuyunca tamam dedim okumalıyım. Cinselliğin ön planda olduğu bir kitap değildi. Kitabın yarısına geldiğimde sadece bir öpüşme vardı. Konusu olan duyguların açığa çıktığı bu kitabı bence okumalısınız. Seriden bağımsız olunca da diğerlerini okumak zorunda değilsiniz. İki karakterin de travmaları vardı fakat ikisi de birbirlerine iyi geldiler.
DönüşLauren Asher · Olimpos Yayınları · 2025179 okunma