#arzununokudukları
@aysegulcicekoglu
@muptela.yayinlari
#bensonnurbensaime
#hangimizgerçek
"Sadece birinin gözlerine bakarak içinde bir sıcaklık hissedebilir miydi insan?" #alinti
"Aşk karşılıklı olduğu zaman güzeldi. Karşılıksız olduğunda acıdan başka bişey değildi." #alinti
Herkese merhabalar
@aysegulcicekoglu nun son ikileme eserinin ikincisini de okudum geldim. Yazarın kalemini ne kadar sevdiğimi az çok herkes bilir. Bi tık okumakta geciktim ama en doğru zaman bu zamanmış diyelim.
İlk kitapta zihinsel bölünmenin vucüt bulmuş hali Sonnur ya da Saime' yi yakından tanışmıştık.Ya da tanıdığımızı sanmıştık
İkinci kitapta tüm sırlar bir bir ortaya çıktı.
Ayşe ve Aras en mutlu edici yönüydü.
Gerçek bir insanın varoluş çabası ve alteri olarak zihninde yarattığı karakterden kurtulma çabasına yakından şahitlik yapıyoruz.
Hangisi gerçek hangisi alter?
Yıllardır Saime Sayın ismiyle bir çok kitabı olan yazar ojutlarından kendini gizlemeyi başarmıştır. Fakat Sonnur ile çatışması ve gerçeklerin ortaya çıkması arzusu tüm karakterlerin hayatını alt üst etti.
Psikolojik roman olarak okuduğum güzel etkileyici kitaplardan biriydi. Çocukluk tramvalarının uzun vadedeki yıkıcı sonuçları bir çok insanın hayatını mahvedebiliyor.
Benim bir müddet elimde olmayan sebeplerle beklettipim bir kitap oldu ama siz hiç bekletmeyin okuyun. Tabi ki serinin ilk kitabından başlayarak
Yine yeniden farklı kitap yorumlarında buluşuncaya kadar mutlu kalın kitaplarla kalın