suhee

@kmshrm
Zamanı Durdurmanın Yolları
2025 11. kitabı
Matt Haig. Bu yazar bence kişisel gelişim kitaplarının kurgusal yazarı olarak tarihe geçmeli. Bu kitabında da aynı his tekrar oluştuğu için diğer bir kitabı olan Gece Yarısı Kütüphanesi'ni de okuduğumda duyumsadığım hissi hatırladım. Kitapları hep aynı tadı veriyor. Aslında yüzyılların sorunlarını güncellenmiş ve modernleştirilmiş versiyonu ile size sunuyor. Yazarın sanırım bunlar harici dört kitabı daha var. Elime geçerse onlara da şans vermek isterim belki veya gerçekten incelerim. Dili kolay okunmayı sağlayacak şekilde sade ve temiz. Belki size yeni bir kelime öğretmez ama ufkunuzu açabilir. Bunlar harici kitap alıp okunabilecek bir kitap. Israrla tavsiye eder miyim bilmiyorum ama okumaya yeltenmiş bir kişiye rahatlıkla övebilirim. Kitabın tek kötü yanı çok fazla mekanın ve zamanın olmasının yanında bunun sıklıkla değişmesi. Aslında anlaşılması ve vurgulanması gereken konular bu şekilde verilmek istenmiş ama beni okurken gerçekten yordu ve akışta kalmamı zorlaştırdı. Bunun haricinde eğer bu kitap bir yerlerde karşınıza çıkıyorsa veya aldınız ve bir köşede duruyorsa işte o zaman şans vermenizi tavsiye ederim. suhee Zamanı Durdurmanın Yolları Matt Haig
Zamanı Durdurmanın YollarıMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202215,2bin okunma