Merhabalar... Öncelikle bu kitabı bana gönderen Çağatay küpçü hocama çok teşekkür ederim.
Ölümden beter _ La Vie ismi bana çok değişik gelmişti. İlk defa polise bir kitap okudum ve çok beğendim kitabın ilk sayfasında şöyle bir cümle var.
" Bu kitaptaki tüm kurum ve kişiler hayal ürünüdür." diye aaa neler oluyor bu kitapta diye merak uyandi bende sonra iyiki hayal ürünü dedim kitap bitince bı ohh dedirtti okudukça kitabı elinizden birakmiyacaginiz bir eser çok sürükleyici olaylar o kadar hızlı gelişiyor ki ölümler arka arkaya gelince ne nasıl oldu diye merak ediyor insan.
Prof Dr. Haluk Toköz evli ve işinde çok başarılıdır.
Bir kongrede epilepsi hastasını tam kökten iyilestirmek adına bir konuşma yapacağı sırada En büyük destekçisi eşi hayatı hayvanlara destek amaçlı bir gösteride hunharca bir polis tarafından dövülerek hastaneye kaldiriliyor Haluk hastaneye varınca eşi hayatı tanıyamaz halde buluyor hayat malesef tüm çabalara rağmen hayatini kaybediyor. Bunu duyan Haluk yıkılıyor ve bambaşka biri olarak çıkıyor tabi bunu kitabın sonunda anlayacaksınız ilk başlarda sakin gibi görünse de öyle olmadığını göreceksiniz.
"Adaletin olmadığı yerde tek kanun intikamdir." Gerçektende Haluk intikam almak için neler yapmış vallah şok oldum diyebilirim.
Heyecan ve tek solukta bir kitap okumak isterseniz bu kitap tam sizin için bir şans vermenizi isterim.
youtube.com/shorts/c40cN4Pq...
La Vie Eşliginde herkese keyifli okumalar dilerim...