·768 syf.··BeÄendi
···Okunma: 02 EylÃŒl 2025 15:32 ððºðŽð¢ ð°ÌðºððŠ ð£ðªð³ ðŽÌ§ðŠðºð¥ðª ð¬ðª ðªð€Ì§ðªð®ð¥ðŠð¬ðª, ð©ðŠð³ ðŽÌ§ðŠðºðª ð£Ä±ð³ð¢ð¬Ä±ð± ð£ð¢ð¯ð¢ ðšðŠð ð¥ðŠðŽðŠ, ð©ðŠð³ ðŽÌ§ðŠðºðªð® ð°ðð¥ð¶ðšÌð¶ð¯ð¶ ð°ð¯ð¢ ðŽð°ÌðºððŠð®ðŠð¬ðµðŠð¯ ð¶ðµð¢ð¯ð¢ð³ð¢ð¬ ð°ð¯ð¶ð¯ ð¥Ä±ðŽÌ§Ä±ð¯ð¥ð¢ð¬ðª ð©ðŠð³ ðŽÌ§ðŠðºðª ð£Ä±ð³ð¢ð¬Ä±ð³ ð·ðŠ ð°ð¯ð¢ ðšðªð¥ðŠð³ð¥ðªð®. ðð¯ð¢, ð©ðŠð³ ðŽÌ§ðŠðºðªð®ðª ð£Ä±ð³ð¢ð¬ð¢ð®ð¢ð¥Ä±ð® ð¢ð®ð¢ ðŽð¢ð¯ð¢ ðšðŠðð¥ðªð®, ð¥ðªðºðŠð®ðŠð¥ðªðšÌðªð® ðªð€Ì§ðªð¯ ð¶ðµð¢ð¯Ä±ð³ð¥Ä±ð®. ðð¯ð¢, ð©ðŠð³ ðŽÌ§ðŠðºðªð® ð»ð¢ðµðŠð¯ ðŽðŠð¯ðŽðªð¯ ð¡ðŠð³ð¥ð¢, ð¥ðªðºðŠð®ðŠð¥ðªðšÌðªð® ðªð€Ì§ðªð¯ ð¶ðµð¢ð¯Ä±ð³ð¥Ä±ð®, ðºð¢ðð¢ð¯ ðŽð°ÌðºððŠð¥ðªðšÌðªð®ðŠ ðªð¯ð¢ð¯Ä±ð³ð¥Ä±ð®.
"ðÌðŽÌ§ð¶Ìð®ðŠðŽðªð¯ ð£ð¶ ð»ð¢ð³ðªð§ ðŠðððŠð³, ð¯ð¢ð³ðªð¯ ð±ð¢ð³ð®ð¢ð¬ðð¢ð³."
"ððŠð¯ ð¯ðŠð§ðŠðŽðªð¯ðª ð·ðŠð³ðªð³ðŽðŠð¯ ð¶ÌðŽÌ§ð¶Ìð®ðŠð» ð©ðªð€Ì§."
"ððªðšÌðŠð³ðªð®ð¥ðŠ ð¬ð¢ðð¢ð¯Ä±ð¯ ðŽð°ð¯ ð£ðªð³ ð¯ðŠð§ðŠðŽ ð°ðð¥ð¶ðšÌð¶ð¯ð¶ ð£ðªððŽðŠð®, ð£ðŠð¯ ðºðªð¯ðŠ ð° ðŽð°ð¯ ð¯ðŠð§ðŠðŽðª ðŽðŠð¯ðªð¯ ð¢ð·ð¶ð€Ì§ðð¢ð³Ä±ð¯ð¢ ð·ðŠð³ðªð³ðªð® ð¶ÌðŽÌ§ð¶Ìð®ðŠðŽðªð¯ ð¥ðªðºðŠ. ððŠð¯ðªð¯ ðŠðððŠð³ðªð¯ðª ıðŽÄ±ðµð¢ð€ð¢ð¬ðŽð¢ ðŽð°ð¯ ð¯ðŠð§ðŠðŽðªð®ðªð¯ ð€ðªðšÌðŠð³ððŠð³ðªð®ð¥ðŠ ðªðŽÌ§ðª ð¯ðŠ?"
Ay çocuklarımı çok özlemiÅimm. Onları okumak bana o kadar iyi geldi ki. Bir yandan bu kitabı okuduÄum için mutluyum bir yandan serinin 4cÃŒ kitabının son kitap olacaÄını bildiÄim için mutsuzum. Bu serinin yeri bende o kadar ayrı ki bittiÄinde ne kadar ÃŒzleceÄim bilemiyorum. Muhtamelen olduÄu kadar geciktirerek okuyacaÄım, onlara veda etmemek için. Daha detaylı incelemeyi ise seri bittiÄinde yapacaÄım. Hem karakterler, hem sevdiÄim olaylardan, hemde kitabın sevmediÄim yanından konuÅacaÄım.
Okumak isteyenlere keyifli okumalar>3