·160 syf.····Okunma: 19 Mart 2018 23:48 Bu inceleme yaptığım ilk inceleme ve haliyle içimde tatlı bir heyecan var, lütfen heyecanımı mazur görün:)
Bu kitapla tanışmam bir sahaf gezintisi sırasında oldu ve bir kaç sayfa göz gezdirdikten sonra kitabı almaya karar verdim. Daha önce aşkları hakkında bir duyum almadığım Nahit hanım ve Orhan Veli'yi bu vesileyle daha yakından tanıma fırsatım oldu. Daha önce hiç mektup kitabı okumadığım için, kitap beni ayrıca çekti.
Kitabı okumaya başladığım ilk sayfalardan beri içimi tatlı bir heyecan sardı. Orhan Veli'nin yazdığı o kıymetli mektupları okurken günümüz sevdalarını düşünmeden edemedim. Sabırla beklenen mektuplar, seçilmiş kelimelerle yazılan satırlar beni çokça etkiledi. Hislerin ve anlatılmak istenenlerin bir kağıda bu kadar naif aktarılması ancak bu kadar olurdu. Şimdiki zamana baktığımda, düşünmeden sarfettiğimiz sözcükler ve harcadığımız sevdalarda ne kadar müsrif olduğumuzu farkediyorum.
Kitabı okurken hissettiklerim güzel ve özeldi, o yüzden okunmasını tavsiye ediyorum.
İyi okumalar:)