2018 76. kitabı
Okunma: 21 Mart 2018 22:46
Kitap hakkında kısaca düşüncelerim: 500 sayfalık bir kitabı 7 günde bitirmisim. Kitap bence biraz sıkıcıydı. Yani o iki anlattığı kişi biraz sıkıcıydı bence. Hayatlarını begenmemeleri kendilerini çok üstün görmeleri... Pek bana göre bir şey değil bu. Yani tamam bu tür kitaplar okudum mesela Emrah Serbes'in Muptezelleri. Ama o kitap bundan çok daha iyiydi diyebilirim. Bu kitapta nedense anlatılanlar çok havada kaldı. Evlerinden kaçıp vahsiligin ortasında yaşayan iki insan var tamam. Toplumdan çok uzaklar ama ne bileyim ışte pek ilgi çekici gelmedi. 2. Olarak Kinyas ile Kayrayi tüm kitap boyunca tek bir kişi olarak hayal ettim. Yani bir an gelecek ve yazar onlar aslında tek kişiydi diyecek diye bekledim. Ama demedi... Her neyse kitabı çok yerlere soktum ama neden 7 puan? Kitap sıkıcı bi kitapti ama leş değildi. Yani Yer altı kitaplarını seven insanlar bunu da sevebilir gibi. Kitabın son kısımları çok hoşuma gitti. Kinyas ve Kayranin kendi hayatlarına döndükleri kısım yani. O kısımlar için 7 puan verdim. Kitabı sıralamaya gelirsek; kitap hiç okunmayacak kitapların bir üstü olan hiç kitap kalmayınca okunacak türden kitaptır. Herkese iyi okumalar dilerim :)
Kinyas ve KayraHakan Günday · Doğan Kitap · 202535,3bin okunma
Ya üzdü bu beni okumayı çok istiyordum. Konusu farklı geldi ama galiba güzel işleyememiş
Siz dedigim gibi yine benden dolayı okumamazlik yapmayın. Kişiden kişiye değişebilir zevkler. Kendiniz karar verin bence :)