2025 25. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2025 22:53
Ben bu evrene bayılıyorum! Her bir karakterine(Adam dışında) ba-yı-lı-yo-rum!!!! Arkadaşlıklarının iniş çıkışları, kendi maceralarını aramaları ve zaman içinde değişen karakterleri bana inanılmaz lezzet veren küçük detaylar. Ayrıca yeni karakterimiz Bay Gri’yi gerçekten çok sevdim. Hikayenin devamında bizim ekibimizin koruyucusu olmasını ve 300 Tilki Yolunda yaşamasını ÇOK İSTERİM. Ronan güçlerini keşfederken, Gansley kral’ını aradığı yol boyunca bir de aşık olduğunu keşfetti. Ben bu ikiliyi iyisiyle kötüsüyle seviyorum. Ama Adam’dan sadece nefret ediyorum. Kendi güvensizliklerinin acısını herkesten çıkarmaya çalışan bomboş biri. Bu arada Maura bir falıma baksa aşırı mutlu olurum. O kadınlarla bir yeşil çay içip dertleşmek istiyorum ve hikayeye daha çok dahil olmalarından dolayı memnunum. Genel hikaye olarak düş olayını aşırı kontrolsüz bulduğum için çok hoşuma gitmese de bu karakterleri her adımlarında takip etmek istediğimi fark ettim. Ayrıca çeviri bu sefer daha iyyidi. Yer yer kitabın kendi esprili dili zorlasa da farklı bir tarzı okumak ayrı bir keyif verdi. LÜTFEN 3. KİTAP HEMEN ÇIKSIN NE OLUR JUNO Düş Hırsızları
Alıntı
Düş HırsızlarıMaggie Stiefvater · Juno Kitap · 202520 okunma