·320 syf.····Okunma: 06 Eylül 2025 23:11 Yazarın "İmera Fera" kurgusundan sonra hemen diğer kitaplarına baktım ve tek kitap okumak istediğim için bu kitabı seçtim ve okudum. İyikii iyikiii bu kitabı okumuşum iyikiii yazarın tanımışım hemen gidip başka bir kitabını okuyacağımmm
Kitap tam güzel sakin huzur kokan bir mahalle kurgusuydu ve mahalle konulu hikayelere bayılırım. Kızımızın kendi terzi dükkanı var çalışıyor oğlan ise ekonomist ama taksi şoförlüğü yapıyor ve erkek karakter kızımızın en küçük abisi ile(3 abisi var) askerde tanışmış ve sonra onun aracılığıyla onların apartmanındaki alt daireye ayrıca kızımızın evi oluyor kiracı olarak geliyor annesi ve kız kardeşi ile ardından iki karakter birbirini görüyor ve o andan itibaren yavaş yavaş birbirlerine çekiliyorlar aşık oluyorlarr. Ayrıca kitapta 2 farklı yan karakter çiftimizde var. Biri kızımızın en yakın arkadaşı ve abisi klasiktir net olur zaten biliyoruz bunu hdksjspsk birde mahallenin kuaförü evlenmiş boşanmış kızımız ile ona evlenmeden önce bile aşık olan tam tamına 10 yıldır hislerini içine atan taksi şoförü bir abimiz (ismini unuttuğumu belli etmemem lazım jdlwhdğdo)
Böyle bir kitap işte asıl olarak kızımız ve oğlanımız arasında dönsede kurgu ayrıca diğer çiftlere de değiniyor ve yazar bu işi öyle iyi halletmiş ki ne asıl karakterleri geriden bırakacak kadar önde ne de anlayamayacağımız kadar geride az bahsetmiş tam ortada ayarında kendisini tebrik ediyorum ve hemen başka kurgusunu okumaya gidiyorummm