Çoluk çocuğunuz birilerine rahatça "kâfir" demeye başladıysa dikkatlice gözlemleyin; ilim sahibi birileriyle konuşup zihnindeki sorulara cevap bulmasını sağlayın. Tekfircilerin elinde ziyan olmasına, kullanılmasına müsaade etmeyin.. Tekfircilerin çocukların zihninde açtığı yarayı ancak ilim sahipleriyle yapacakları görüşmeler tedavi edebilir. Çocuklarınıza sahip çıkın..
Ve hem kendinize hem de çocuklarınıza zulmü durdurmanın ve idealize ettiğiniz yönetimi tesis etmenin sağa sola körlemesine saldırmakla değil, stratejik bir planın eşliğinde azimli ve istikrarlı bir şekilde çalışmakla olacağını öğretin.
Aradaki ilişki aynı:
-dem(stajyer terörist) ->pkk(terörist)
-tefirciler(stajyer terörist) ->ışid(terörist)
"Terörist" kelimesi İslâm coğrafyasındaki tüm Müslümanlar için de kullanıldığından batı terimleri yerine bizden terimler kullanacak olursak ilişki şu şekilde:
-Kullanılabilir ahmaklar->zâlim, barbar eşkıyalar
Yine ısrarla vurguluyorum; Selefilerle tekfircileri karıştırmayın, Allah'tan korkun. Bu insanlar sizden farklı düşünüyor diye sahtekar hocaların gazına gelerek iftira atmayın. Yolları doğru/yanlış diyebilecek ilme sahipseniz ilmî münazara yapın.