·824 syf.····Okunma: 09 Eylül 2025 16:40 PARAMPARÇA etti!
Şu sıralar kendimi kaptırdığım popüler kültür okumalarıma asla iyi bir kitaba denk gelemediğim için ara vermeye karar vermişken, elime aldığım son kitaptı
#değersizbirhayat … Ve ben ne okudum? Uzun süredir beni bu kadar hırpalayan , derinden etkileyen hele ki ağlatan bir kitap okumamıştım. Önceleri bu kadar sayfalara çekilirken - duygusal bir günümdeyim sanırım ( devam edemeyeceğim) , yarın bi daha şans veririm diyerek okumayı bırakmalarım oldu, bazı yerlerde yüreğim bazı yerlerde ise midem almadı— bi insan hayatına ne kadar değersizlik sığdırabilir? Jude’ a öyle üzüldüm, öyle üzüldüm ki - ona sarılan William olmak istedim- hayatımda ilk kez bi kitaba sarıldım beni kitap karakteri ile yakınlaştırır düşüncesiyle- bu kitabı aslında bir sene önce aynı zamanlarda elimi okumak için almıştım-anlaşılan doğru zaman değilmiş ki yarım bırakmışım - bu sene kesinlikle doğru zamandı- kalınlığı sizi asla korkutmasın. Kitabın konusu ile ilgili hiçbir şey anlatmak istemiyorum- bu da ön yargı doğuruyor çoğunuzda. Ön yargılarınızı saklayıp bu kitap elinize alın- ve dört arkadaşın hikayesinde yola çıkın - hayat bana ne getirirse getirsin mücadele etmekte zorlandığım anlarda Jude aklımın hep bir köşesinde olacak! Tanıştığıma sevindim #kitapönerisi #değersizbirhayat #okudumbitti #keşfet #okuyorum #okudumbi̇tti̇ #kitap #kitaptavsiyesi #edebiyat #kitaptutkusu #bookreels #alittlelife