2024 11. kitabı
Okunma: 11 Ağustos 2024 00:00
+18 Eserin bazı sayfaları uygunsuz söz ve davranışlar içermekte! Merhabalar Yine arka kapak yazısına bakıp aldığım ve beni bır tık üzen bu eseri yorumluyorum.. Neden üzdü derseniz, yer yer duygu kopukluğu yaşadım birde +18 söz ve davranışların bu tür bir eserde olması beni üzdü. Bu arada eser gerçek bir yaşamın ele geçirilen notlarının küçük bir özeti. Ivan Isaenko henüz Dünyaya gelmeden önce gerçekleşen bir nükleer patlamca sonu durumdan etkilenip sakat olarak doğar. Doğduğu günden itibaren 17 yıl boyunca Anne ve babasının kim olduğu bilmeden Mazry Ağır Hasta Çocuklar Hastanesi’n de yaşamını sürdürmektedir. Bu hatanede nice farklı hikaye ve anomaliye sahip hastalar var, bazılarının kim olduğunu okuyunca öğreneceksiniz.. Nükleer hasar sonucu yüzünde şekil bozukluğu olduğu için aynaları ve yansımaları sevmez, kendisi ile yüzleşmekten çekinmektedir. Hastane de ki diğer çocuklar da bu yüzden kendisinde korkup arkadaşlık etmezler, bu durum Polina gelince değişir. Ivan Isaenko kitap okumayı ve araştırmayı çok seven biri, kendisine okuma, araştırma ve hastane içerisinde gezinme (tekerlekli sandalye ile zor olsa bile) diğer hastalardan daha çok tolerans gösteriliyor. Ivan'a en çok yardımcı olan, ona çoğu kez anne şefkati ile yakalaşan kişi hemşire Natalya. Poline ile zor olsa da bir şekilde dostluk kuran Ivan bu yeni arkadaşının kaldığı hastaneye nasıl ve neden geldiğini sürekli hemşirelere sormakta, en sonunda dayanamayıp gizlice araştırarak tüm gerçeği öğrenmiştir. Bu araştırma sonucunda gizli kalması gerek çok daha önemli belgelere ulaşır.. Bu sır nedir? Polina'nın hastalığı ne? Daha nice soru ve bu soruların cevapları kitabın içerisinde saklı.. Keyifli okumalar, umarım eseri seversiniz
Ivan Isaenko'nun Görünmeyen YaşamıScott Stambach · Nemesis Kitap · 201791 okunma