2025 128. kitabı
Okunma: 10 Eylül 2025 12:52
"Sen ne istediğimi bilmeden önce bile istediğim her seydin." Bir önceki kitabımızda Trinity Marrow Haberci olarak aranan Gabriel ile olan savaşında koruyucusunu ve sevdiğini kaybetmişti. Yenilmiş halde savaştan çıkan Trinity'i en çok üzen ise Zayne olmuş ama onun bir şekilde tekrar geri geldiğini görmüş kitap ise bitmişti. Kitabımız tam da Trinity'in ve yeni Zsyne'in karşılaşmaları ile başlıyor. Ama o artık eski Zsyne değildir. Trinity'i hatırlamayan ama onun kokusuna çekilen genç kızı öldürmek isteyen düşmüş bir melek. Görünüşü ve hareketleri değişmiş olsa da içinde bir yerlerde onun Zsyne'i hala vardı ve Trinity onu ordan çıkartmaya kararlıydı. Bunun için cadılardan alacağı bir yardım ve karşılığında onlara borçlu kalsa bile. Çünkü hem iblisler hem de Gardianlar onun tarafında olsa da Haberci'ye karşı son savaşı kazanamayabilirdi. Hem sevdiği adamı geri getirmek hem de son savaşından galibiyetle çıkmak tüm insanlık için en önemli göreviydi. Ve bu görevde yine en yakınında savaşan Zayne oldu. Ve kitap bize muazzam bir son bakış sundu. İlk kitaptan itibaren Trinity'in mücadelesi, kararlılığı, güçlü duruşu çok iyiydi. Zayne ile olan ilişkisi çok güzeldi. Başka seride biz Zayne'i yan karakter olarak tanımış ve başka birisine aşık olarak görmüştük ama oradaki sadece sevgimiş. Trinity ile öyle güzel ikili oldular ki. Her satırını keyifle okudum. Bu seri de en sevdiğim şeylerden biri de Trinitiy'nin gördüğü hayaletlerdi en önemlisi ise fıstık. Diğer seride kalbimi bambi almıştı. Ama fıstık ile ilgili gerçeği öğrendiğimde şok oldum. En az Trinity kadar şaşkınım. Jennifer L. Armentrout benim için NE YAZSA okurum dediğim o yazarlardan. Fantastik olsun günümüz olsun kalemine bayılıyorum. Ama favorim her zaman Kan Ve Kulden. Henüz yazar ile tanışmadıysanız bu seriyi kaçırmayın derim. Yeni fantastik okuyacaklar özellikle Haberci serisi tam size göre
Asalet ve İhtişamJennifer L. Armentrout · DEX Yayınları · 202538 okunma
Kan ve külden benimde favorim. Serinin devamı gelse bir an önce.