Elise & Weston
2025 70. kitabı
Kitaba fazla umutlu başlamıştım malesef ve hata yapmışım. Eğlenceli ve romantik bir ofis romantizmi beklentim karşılanmadı. Ve Weston huysuz biri değildi ama sevmediğim erkek karakterler listesine rahatlıkla girecek bir karaktersizdi. Sevmedim ya Weston u, çok uç saçmalıklar yapan biri idi. Elise de bana şımarık geldi. İkisi de karakter olarak iyi yazılmamış açıkcası. Yan karakterleri daha çok sevdim. Weston un ve kardeşinin ilişkisi hem üzdü, hem de sinir oldum. Herşey yarım yamalaj yazılmış hissi geçti bana. Weston un diğer kadından bu kadar şüphe etmemesi falan, o şirket olayları çok saçma idi. Elise nin ilk başta tepkisini yersiz buldum ama sonraki olaylarda hak verdim. Kitabı sevemedim ama serinin diğer karakterleri bende merak uyandırdı. Okur muyum emin değilim. Ha birde değinmeden geçemeyeceğim, sayın yayınevi çeviri bildiğin yapay zeka çevirisi hissi verdi bana, o kadar bariz hatalar ve cümle düşüklükleri vardı ki, bu da okuma kalitemizi direk düşürdü malesef.
Sevgili Huysuz PatronumJulia Wolf · Lapis Kitap Yayınları · 2025232 okunma
Bu Seriye 3'üncü kitabından başlamıştım, sonra buna dönünce beni de hiç sarmamısti. Ama 3üncü kitabı çok sevdimmm, çok tatlıydı. Bence bir şans verilmeli yaa
Önceki 2 yanıtı göster
PenthesileaPenthesilea bazen serinin ilk kitapları başarısız olur, arkasından yazılan kitaplar gayet başarılı olur. İlk kitabı sevmesem de seriden ümitliyim