···Okunma: 13 Eylül 2025 03:14 Eski bir Sümerolog olan yazarın bu eserini öncelikle insanoğlunun yaratılış olayına dinsel temalarla bağımlıysanız okumamanızı tavsiye ederim çünkü yazar insanoğlunun yaratılışını nibiru gezegeninden gelen annunaki isimli bir dünya dışı varlıklar tarafından yaratıldığını sümeroloji kaynaklarından olduğunu iddia ettiği eserlerle kanıtlamaya çalışmıştır. Annunaki uygarlığının İnsanoğlunun DNA sarmalının ve biyolojik genetiğinin atası olduğunu iddia ederek bu uygarlığın insanoğlunu yarattıktan sonra altın madenlerinde onların annunaki uygarlığına köle olarak çalıştığını anlatıyor. Kadim dinsel kaynaklar olan kutsal kitaplarda anlatılan yaratılış efsanesi tamamen farklı anlatılıyor burada.
Sümerce ve akadça tabletler, Babil ve Asur tapınak kütüphaneleri, Mısır, Hitit ve Kenan “mitleri” ve de kutsal kitapta anlatılanlar bu kitapta okuyacağınız metnin esasını oluşturmaktadır.
Bu dağınık ve parça parça malzemeyi ilk kez bir araya getiren yazar, uzaylı bir tanrının özyaşam öyküsü, anıları ve geleceğe ilişkin kehanetleri şeklinde kurguladığı bu kitabında başlangıçtan bu yana olanları Annanakilerin bakış açısından anlatıyor ve kadim tarihimizle, insan kültürüyle ve geleceğimizle ilgili varsayımlarımızın hepsine meydan okuyan bir destanı anlatıyor.