2025 25. kitabı
Okunma: 13 Eylül 2025 11:39
Kitap gerçekten tüyler ürperticiydi. Ama serinin diğer kitaplarında olduğu gibi son çarpıcıydı. Bu kitapta yazarın bir kez daha hayal gücüne hayran kalıp ürperdim diyebilirim. Konu başlı başına ilgi çekici ve bu kitapta her şeyin başlangıcını net bir şekilde görebiliyorsunuz. Sadece bu kitap benim için diğer kitaplara göre daha ağır aktı. Belki sebebi benim yoğunluğum olabilir ama kitabın ortalarının yavaş ilerlediğini düşünüyorum. Onun dışında kitap çok güzeldi. Spoiler. Kitapta seride olduğu gibi yazarın önceki olayları rüyalarda anlatması hoşuma gitti, bence kitabı daha sürükleyici kılıyor. Onun dışında konu çok özgün ve nereye bağlanacağını gerçekten merak ederek okudum. Bizim güneş patlamalarından kurtulan ekibe gerçekten çok üzüldüm, güzel bir hayata adım atabileceklerini düşünürken bu virüsün ortaya çıkması çok büyük bir yıkımdı. Ama virüse yakalanmaları kitabı yapaylıktan uzaklaştırmış ve virüsün kaçınılmayacak bir son olduğunu bir kez daha içimizi buruk bırakarak göstermiş oldu. Bu kitapta virüsün insanlara neler yapabildiğini daha derinden okumak dehşet vericiydi bence. Sonda karakterlerin feci bir şekilde delirmeden insanlığa hizmet çabaları çok güzeldi. Sonda Deede'nin Teresa çıkması iki kitap boyunca Teresa'ya olan nefretimi azalttı. Gerçekten hikayesi çok güzeldi ve ölümüne biraz olsun üzülmeme neden oldu. Okuyacaklara keyifli okumalar diliyorum.
Labirent: Ölüm EmriJames Dashner · Pegasus Yayınları · 20155,4bin okunma